Danas pretežno sunčano, poslije podne pljuskovi

Srna
Danas pretežno sunčano, poslije podne pljuskovi

BANjALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati sunčano i umjereno oblačno vrijeme uz mogućnost lokalnih pljuskova poslije podne i dnevnu temperatura od 22 do 28 stepeni Celzijusovih.

Ujutru će biti vedro i sunčano u većini krajeva, sa malo oblačnosti na jugu i istoku, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Prije podne i tokom dana u većini predjela očekuje se promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, a poslije podne će biti uslova za po koji lokalni pljusak u sjevernim i centralnim krajevima.

Duvaće slab do umjeren vjetar, uglavnom južnog i jugozapadnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica šest, Čemerno devet, Gacko i Ivan sedlo 11, Han Pijesak, Sokolac, Novi Grad, Mrkonjić Grad i Bugojno 12, Srebrenica, Drvar, Livno, Sarajevo i Tuzla 13, Nevesinje, Zvornik, Banjaluka, Prijedor i Bihać 14, Bileća, Srbac i Zenica 15, Višegrad, Bijeljina, Doboj i Gradačac 16, Trebinje 17, Mostar 19 i Neum 21 stepen Celzijusov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana