Cvijanović: Unapređenje položaja ratnih vojnih invalida - trajna obaveza Srpske

GS
Cvijanović: Unapređenje položaja ratnih vojnih invalida - trajna obaveza Srpske

BANjALUKA - Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je Savezu ratnih vojnih invalida Republike Srpske krsnu slavu – Svetog velikomučenika Pantelejmona i istakla da unapređenje sveukupnog položaja ove populacije ostaje trajna obaveza institucija Srpske.

- Koristim priliku da izrazim veliko poštovanje i zahvalnost za nemjerljiv i herojski doprinos u Odbrambeno-otadžbinskom ratu, kada ste, vođeni časnim ciljevima i nesebičnom hrabrošću, odigrali odlučujuću ulogu u odbrani i očuvanju Republike Srpske, ali i za istrajnost da je jačamo i unapređujemo - navela je Cvijanović.

Cvijanović je u svoje, ali i u ime građana Republike Srpske pripadnicima Saveza uputila najiskrenije čestitke povodom obilježavanja Svetog velikomučenika Pantelejmona - krsne slave ove asocijacije, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Srpske.

- Zaštita i unapređenje sveukupnog položaja ratnih vojnih invalida, ostaje trajna obaveza institucija Republike Srpske - navodi se u čestitki predsjednice Srpske, prenosi RTRS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana