Božović sa predstavnicima "Elnos grupe" o poslovnoj infrastrukturi

Agencije
Božović sa predstavnicima "Elnos grupe" o poslovnoj infrastrukturi

ISTOČNA ILIDžA - Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović razgovarao je sa predstavnicima "Elnos grupe" o poslovnoj infrastrukturi i mogućnostima koje ova lokalna zajednica nudi potencijalnim investitorima.

Božović je tokom sastanka potpredsjedniku uprave "Elnos grupe" Branku Torbici predstavio potencijal poslovne zone "Od mosta do mosta" i druge lokacije gdje se već nalaze brojne uspješne firme kao što su "Mlijeko produkt", "Krajina klas", "Ilidža putevi".  

Načelnik opštine istakao je da je poslovna zona jedinstvena u okruženju jer uspijeva da zadovolji najviše standarde savremenih kompanija. 

Prema njegovim riječima, ova poslovna zona svojom infrastrukturom privlači brojne investitore koji su ovdje smjestili svoja predstavništva, saopšteno je iz opštine Istočna Ilidža. 

Božović je dodao da se na unapređenju poslovnog okruženja i razvoju investicionih ulaganja u opštini Istočna Ilidža radi svakodnevno. 

Torbica je istakao da je "Elnos grupa" internacionalni koncern za elektroenergetiku, sa poslovnom tradicijom dužom od 70 godina, te posluje u deset zemalja i imaju više od 500 zaposlenih, a Predstavništvo u Istočnom Sarajevu osnovano je 2017. godine. 

Poslije sastanka, poslovnu zonu posjetili su predstavnici "Elnos grupe" i rukovodstvo opštine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana