BORS: Poziv na izmijenjeni Javni poziv za stambeno zbrinjavanje boračkih porodica

Srna
BORS: Poziv na izmijenjeni Javni poziv za stambeno zbrinjavanje boračkih porodica

BANjALUKA - Boračka organizacija Republike Srpske /BORS/ pozvala je danas porodice poginulih boraca i ratnih vojnih invalida od prve do četvrte kategorije sa nerješenim stambenim pitanjem da se prijave na izmijenjeni Javni poziv za stambeno zbrinjavanje ovih kategorija stanovništva resornog ministarstva.

Iz BORS-a navode da je Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske objavilo danas izmijenjen Javni poziv za stambeno zbrinjavanje porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata, koji će biti otvoren 30 dana.

Pravo prijave na ovaj javni poziv imaju članovi porodica poginulih boraca i ratni vojni invalidi od prve do četvrte kategorije koji do sada nisu riješili stambeno pitanje.

IZ BORS-a su ih pozvali da se u roku od 30 dana obrate organu boračko-invalidske zaštite opštine /grada u kojem žive sa zahtjevom za rješavanje stambenog pitanja u skladu sa kriterijumima Javnog poziva.

Javnim pozivom je definisano da će se boračke kategorije zbrinjavati putem dodjele stambenih jedinica ili nepovratnih novčanih sredstava, napominju iz BORS-a.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana