Bogata ponuda na “SiM Impex” kućnom sajmu u Banjaluci: Proizvodi svjetskih brendova nadohvat ruke

Milijana Latinović
Bogata ponuda na “SiM Impex” kućnom sajmu u Banjaluci: Proizvodi svjetskih brendova nadohvat ruke

Banjaluka - Kompanija “SiM Impex” predstavila je jedinstven asortiman rezervnih dijelova, opreme i kozmetike za vozila u novootvorenoj poslovnoj zgradi u Banjaluci na manifestaciji “SiM Impex” kućni sajam, gdje su zainteresovani imali priliku da najnovije proizvode 30 izlagača svjetskih brendova kupe po specijalnim cijenama.

Kućni sajam je svoja vrata za posjetioce otvorio u subotu u 11 časova, a priliku da razgledaju i kupe neke od proizvoda iz bogate ponude te kompanije zainteresovani su imali sve do 18 časova. Atraktivni popusti na kupljenu robu, nagradne igre i zabavno-edukativni sadržaji, privukli su veliki broj posjetilaca.

Sajmu je prethodilo svečano otvaranje nove poslovne zgrade ove kompanije, koja se prostire na 5.000 metara kvadratnih u Poslovnoj zoni Ramići bb Banjaluka. Moderno opremljen poslovni objekat svečanim presijecanjem vrpce otvorili su direktor “SiM Impex”-a Slađan Cvijanović i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

Cvijanović je istakao da je izgradnjom ove poslovne zgrade objedinjeno poslovanje kompanije koja zapošljava 235 radnika.

- Današnjim poslovnim događajem obilježavamo i 20 godina izuzetno uspješnog rada naše kompanije. Za sve nas u SiM Impex”-u ovo je veliki dan i želimo iskazati zahvalnost svima koji su nam ukazali povjerenje u protekle dvije decenije. Naša kompanija je od danas pod jednim krovom, a novootvoreni prostor smo prilagodili potrebama modernog poslovanja - istakao je Cvijanović i dodao da ova kompanija ima 31 poslovnicu u BiH.

Cvijanović je naglasio da svojom posvećenošću u radu, iz godine u godinu, zaposleni u SiM Impex”-u konstantno pomjeraju i vlastite granice.

- Na prvom mjestu kupac, drugom zaposleni i tek na trećem mjestu vlasnik, principi su koji su SiM Impex” svrstali na poziciju lidera u distribuciji rezervnih dijelova na tržištu BiH - naglasio je Cvijanović.

Čestitajući kompaniji na dobro obavljenom poslu i velikoj investiciji, Radojičić je izrazio zadovoljstvo zbog činjenice da su u samo tri dana, u Poslovnoj zoni Ramići, otvorena dva nova velika poslovna objekta.

- Riječ je o respektabilnoj firmi, članici svjetske grupacije trgovaca auto-dijelovima i lideru u BiH u ovoj oblasti. Tu su nova radna mjesta, širenje i zaokruživanje poslovne zone u Ramićima, što su sve pozitivni primjeri i jedino možemo da poželimo što više ovakvih događaja - istakao je Radojičić te najavio da uskoro na prodaju ide velika parcela od 20.000 kvadratnih metara u Poslovnoj zoni Jelšingrad.

Kvalitet

Kompanija “SiM Impex” je simbol pouzdanosti, kvaliteta i raznovrsnosti asortimana rezervnih dijelova za automobile i garažno-servisnu opremu u BiH. Kvalitet proizvoda koji “SiM Impex” garantuje svojim kupcima uključujući svaki artikl od ukupno 1,5 miliona koje imaju u ponudi, jedan je od najsnažnijih aduta kompanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana