Birajte najbolje IPTV pakete, sada s popustom!

GS
Foto: m:tel

m:tel vas poziva da iskoristite promotivnu ponudu – izaberite IPTV paket po svojoj želji, uz popust od 50 posto na pretplatu dva mjeseca, a kao dodatnu povlasticu odobrava vam i kupovinu televizora na rate.

Ako imate m:tel IPTV paket, onda ste korisnik najboljeg sportskog, zabavnog i informativnog sadržaja! Zato, ne propustite ponudu da izaberete jedan od m:tel IPTV paketa, što donosi popust od 50% na pretplatu za prva dva mjeseca. Ova ponuda uključuje i dodatni benefit - mogućnost kupovine televizora na 24 rate bez kamate!

m:tel vam, u okviru ove ponude nudi televizore Tesla 32", po cijeni od 11,50 KM za ratu, Tesla 40" – za 16,50 KM po rati ili Samsung 43" Smart za 37 KM po rati.

Uživajte u više od 300 TV kanala i gledajte najbolji svjetski sport, hit filmove i serije, te se počastite najboljim videotekama u okviru paketa. Podsjećamo, u okviru m:tel ponude IPTV paketa možete izabrati pakete koji sadrže dvije, tri ili čak četiri m:tel usluge! 

Kombinacije su raznovrsne, a u okviru svakog m:tel daruje neke od pogodnosti, u zavisnosti od paketa: besplatan TV ToGo, neograničene razgovore u m:tel fiksnoj mreži, prijatelj broj u m:tel mobilnoj mreži, bonuse za razgovore u mobilnoj telefoniji, više priključenih uređaja na jednom paketu, besplatno snimanje sadržaja…     

Ne propustite sjajne pakete i ponudu koja traje do kraja juna 2023. godine, a za više informacija o ponudi posjetite sajt www.mtel.ba ili pozovite broj telefona 0800 50 000.   
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana