Banjalučanku napala vrana dok je šetala s prijateljicom

GS
Banjalučanku napala vrana dok je šetala s prijateljicom

BANjALUKA - Banjalučanka Z.M. lakše je povrijeđena kada ju je napala vrana, dok je šetala sa prijateljicom u banjalučkom naselju Starčevica.

Z. M. JE „Nezavisnim“ ispričala  da ih je ptica izenada napala u subotu predveče dok su išle ulicom na kojoj je bila jedna uginula vrana.

– Nisam u početku ni shvatila sata se desilo i u prvi mah, mislila sam da mi je cigla pala na glavu. Vrana je baš brzo letjela, baš u namjeri da nas napadne – rekla je Z.M.

Prema njenim riječima, vrana joj je prvo kandžama ili kljunom povrijedila glavu, a zatim je nastavila da kruži oko njih i više puta pokušavala da ih napada.

– Imala sam torbicu u ruci i sa njom sam mahala kako bi ptica otišla, pa sam je nekako uspjela otjerati. Prijateljica mi je rekla da imam krvi na glavi pa smo odmah svratile da kupimo nešto za dezinfekciju te ogrebotine, koja na sreću nije bila velika – ispričala je Banjalučanka.

Prema njenim riječima na drvetu je bilo dosta vrana, ali je samo jedna bila agresivna.

– Čovjek i žena koji su sjedili na jednoj terasi pitali su nas šta se desilo, a kada smo im objasnili da nas je napala vrana, muškarac je rekao da je i njega napala vrana, te nam je pokazao tragove na glavi – rekla je ova Banjalučanka.

Ovo nije prvi put da vrane napadaju Banjalučane, a najčešće su se takvi napadi dešavali u naselju Sime Matavulja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana