Anel Kadirić iz Prijedora dobitnik električnog bicikla

PR
Anel Kadirić iz Prijedora dobitnik električnog bicikla

BANjALUKA - Anel Kadirić iz Prijedora dobitnik je električnog bicikla u nagradnoj igri koju je organizovala Adiko banka Banjaluka za korisnike mobilnog bankarstva.

Kadirić, koji je nagradu preuzeo u poslovnici Adiko banke u Prijedoru, izrazio je zadovoljstvo što je osvojio nagradu, te istakao da redovno koristi usluge Adiko mobilnog bankarstva, saopšteno je iz ove banke.

Drugu nagradu - električni trotinet osvojio je Srboljub Đurasović iz Trebinja, a treću - vikend putovanje za dvoje Silvana Radukić iz Banjaluke.

Nagradna igra za korisnike usluge Adiko mobilnog bankarstva realizovana je od 5. marta do 5. juna, a svi klijenti Adiko banke Banjaluka, korisnici ove usluge, imali su priliku da uz dvije ili više transakcije plaćanja automatski postanu kandidati za vrijedan nagradni fond, navodi se u saopštenju.

Direktor Odjeljenja upravljanja proizvodima za stanovništvo Adiko banke Banjaluka Milka Čađo rekla je da je ova nagradna igra samo jedna u nizu aktivnosti koje Banka sprovodi radi promocije svijesti o bržem, efikasnijem i lakšem bankarstvu, kao i nagrada za lojalnost klijenata.

"Našim klijentima smo omogućili da, korištenjem Adiko digitalnih usluga, dobiju jasno, brzo i jednostavno bankarstvo. 'Adiko mobajl' nudi i opciju žslikaj i platiž kojom korisnici mogu da izvrše plaćanje jednostavno, slikanjem računa. Čestitam pobjednicima i želim im da uživaju u nagradama", navela je Čađo.

Iz Adiko banke su napomenuli da je mnogo razloga zbog kojih je moderni način plaćanja sve popularniji i u Republici Srpskoj.

"Osim uštede na vremenu i jednostavnog načina uplate sa bilo koje lokacije, Adiko banka Banjaluka sva plaćanja izvršena putem usluga 'Adiko mobajl' ili Adiko E-Bank nudi uz dvostruko povoljnije naknade", naveli su iz ove banke.

Više informacija o proizvodima i uslugama Banke, klijenti i oni koji će to tek postati, mogu saznati na veb stranici www.addiko-rs.ba, pozivom Adiko kontakt centra 051/951-000 ili u najbližoj poslovnici Adiko banke Banjaluka

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana