Zdravstveno-turistički centar “Banja Vrućica” radnicima daje dio dobiti

PR
Zdravstveno-turistički centar “Banja Vrućica” radnicima daje dio dobiti

​TESLIĆ - Zdravstveno-turistički centar “Banja Vrućica” i ove godine isplatiće svojim zaposlenima pet odsto od ukupne ostvarene dobiti u prošloj godini, odlučeno je na nedavno održanoj sjednici Skupštine akcionara ovog društva.

Na ovu, za naše podneblje, neuobičajenu nagradu radnicima Uprava Društva odlučila se kako bi nagradila njihov trud i zalaganje koje su pokazali u prošloj godini, ali i da bi ih stimulisala da i u ovoj ostvare slične rezultate.

ZTC “Banja Vrućica” jedna je od rijetkih firmi koja na ovaj način podstiče svoje zaposlene. Radnici ne kriju zadovoljstvo što je i ove godine odlučeno da im se isplati dio dobiti kompanije.

“Tokom čitave godine radimo zaista vrijedno i nastojimo da na najbolji način odradimo svoj posao. Kada nam stigne jedna ovakva nagrada, naravno da smo više nego zadovoljni jer znamo da Uprava prepoznaje naš trud i zalaganje. Uz ovakve podstreke svakako ćemo nastojati da se što više usavršavamo u svom poslu”, kazala je Martina Đurković, medicinska sestra u “Banji Vrućici”.

I Brane Tešić, zaposlen u Službi obezbjeđenja “Banje Vrućice”, pozdravlja odluku Društva i ističe da mu ovaj gest mnogo znači, kako u finansijskom smislu, tako i u stimulacijskom.

“Veće je zadovoljstvo raditi kada znate da vaš trud daje rezultate. Zadovoljni su i gosti, a zadovoljna je i Uprava. Mi sada možemo samo da se i dalje trudimo i da ostvarujemo slične rezultate”, naglasio je Tešić.

Dr Dragan Bogdanić, generalni direktor ZTC “Banja Vrućica”, istakao je da će svim radnicima biti isplaćen isti iznos po ovom osnovu.

“Drago nam je da smo i ovoga puta uspjeli da svojim zaposlenima isplatimo dio dobiti ostvarene u prošloj godini. Inače, naše Društvo nastoji da na nekoliko načina stimuliše radnike i to kroz isplatu trinaeste plate, regresa, mjesečnih stimulacija na platu. Takođe, nastojimo da svoj kadar redovno usavršavamo te da ih i na taj način podstičemo da napreduju u poslu”, pojasnio je dr Bogdanić.

Inače, ZTC “Banja Vrućica” i u prvih pet mjeseci ove godine ostvario je rekordan broj noćenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana