“Vitinka” trijumfovala na Novosadskom sajmu

M. L.
“Vitinka” trijumfovala na Novosadskom sajmu

Banjaluka - Prestižno priznanje za kvalitet proizvoda “Veliki šampionski pehar” na 86. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu osvojile su dvije velike domaće kompanije, “Vitinka” i “Vitaminka”.

Iz “Vitinke” je u petak saopšteno da su priznanja kompanijama uručena na svečanoj ceremoniji “Veče šampiona” koja je održana u četvrtak uveče.

- Izuzetno smo ponosni što iz godine u godinu osvajamo nagrade na ovom sajmu, koji je među deset najznačajnijih sajmova poljoprivrede u Evropi. Mnogo su nam važne ove nagrade jer potvrđuju naš kvalitet i pred nas stavljaju obavezu i motivaciju da isto tako nastavimo u budućnosti uz snažna unapređenja, održavanje visokih standarda i razvoj novih proizvoda - rekao je direktor marketinga kompanije “Vitinka” Mirko Savić.

Među mnogobrojnim učesnicima, u konkurenciji iz cijelog regiona, “Vitinka” je osvojila i zlatni pehar za kvalitet za prirodnu izvorsku vodu “vivija”.

Veliku zlatnu medalju za kvalitet i ove godine dobilo je izuzetno popularno osvježavajuće piće “egzotik kruška”, a velike zlatne medalje osvojili u i sokovi “vita bijelo voće” i “nara”.

U “Vitinki” ističu da u svom asortimanu trenutno imaju osam brendova koje su dugo i pažljivo gradili na osnovu vrhunskog kvaliteta, modernog dizajna i kreativne komunikacije.

Stalnim unapređenjima, novitetima, širenjem proizvodnih linija, ova domaća kompanija potvrđuje status jednog od najuspješnijih privrednih subjekata u BiH koji osvaja i tržišta u regionu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana