Večeras premijera najboljeg serijskog programa ove jeseni na ATV

Srna
Večeras premijera najboljeg serijskog programa ove jeseni na ATV

Večeras od 20 časova na ATV-u pratite premijeru najboljeg serijskog programa ove jeseni: premijeru druge sezone najgledanije domaće serije 'Igra sudbine' i premijeru nove hit serije 'Kolo sreće' koja stiže iz produkcijske kuće koja potpisuje upravo 'Igru sudbine', ali i hit serije 'Istine i laži' i 'Tate'.

'Igra sudbine' - najgledanija serija u regionu, telenovela koja je intrigama, preprekama i jedinstvenim sudbinama, kao i strastvenim ljubavima i prijateljstvima, likovima i situacijama opčinila sve ispred 'malih ekrana'. Nakon šokantnog kraja prve sezone, na ATV se vraća sa novih 100 epizoda. I druga sezona biće u znaku najpopularnijih likova - porodice Kanački, oko koje se obrću sva dešavanja i uzbuđenja. 'Lajt' motiv će i dalje biti riječi glavne junakinje Ade Kanački (Milica Milša) da je porodica najvažnija i da se samo zbog nje i pravde ona bori i ujeda kao ris.

'Kolo sreće' - uzbudljiva priča o Mari Raketić, glavnoj junakinji koja je vrijedna i skromna žena, samohrana majka koja radi na pijaci. Mara se na sve načine bori da izađe na kraj sa svim nedaćama i da svojim ukućanima obezbijedi najbolji život. Osim toga, Maru muče tajna i grijeh iz prošlosti, davne mladosti, koju želi da ispravi. Jednog dana, Marin život se u potpunosti mijenja – osvaja premiju na lutriji i preko noći postaje jedna od najbogatijih žena u zemlji.

Emitovanje serija 'Igra sudbine' i 'Kolo sreće' samo je uvod u brojne novitete koje je ATV pripremila za ovu jesen. ATV će narednih sedmica, osim brojnih programskih izmjena i sadržaja, predstavljati i druge atraktivne domaće i strane serijske naslove čime će zaokužiti 'najbolji serijski program ove jeseni'.

Seriju 'Igra sudbine' možete pratiti od utorka do subote od 20 časova, nakon koje slijedi i 'Kolo sreće'. Zagarantovano dobro veče za cijelu porodicu i za sve uzraste i generacije.

Večeras od 20 časova budite uz premijeru najboljeg domaćeg serijskog programa. Jer najbolje večeri su one uz ATV...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana