Uz “nektar” pivo do tri “poršea”

PR
Uz “nektar” pivo do tri “poršea”

Banjaluka - “Banjalučka pivara” u naredna tri mjeseca realizovaće do sada najveću nagradnu igru pod nazivom “Deset ‘ladnih nektara”, a najsrećnije pivopije očekuju čak tri “porše” automobila.

U pomenutoj kompaniji ističu da će ljubitelji “nektar” piva imati priliku da od danas do 30. juna isprobaju sreću, a imena vlasnika novih četvorotočkaša, dva “Porsche Caymana718 (982)” i jednog “Porsche Boxtera 717”, biće poznata 6. jula u velikom finalnom izvlačenju.

- Za učešće u izboru za glavne nagrade potrebno je sakupiti deset crvenih čepova boca ili crvenih otvarača limenki “nektar” piva i poslati ih u koverti sa ličnim podacima na adresu “Banjalučka pivara”, Slatinska 8, 78000 Banjaluka, sa naznakom “Za nagradnu igru - “Deset ‘ladnih nektara” - istakla je PR manadžer “Banjalučke pivare” Milka Stanivuković i dodala da će igrači popunjene koverte moći ubaciti i u posebno dizajnirane kutije, koje će se nalaziti u svim većim tržnim centrima. Osim glavnih, sve učesnike nagradne igre očekuje i veliki broj dnevnih nagrada.

- Tokom tri mjeseca najsrećnije ljubitelje “nektar” piva obradovaćemo sa 90 mini-frižidera, 90 velikih suncobrana i 90 vrtnih garnitura, a izvlačenje će se odvijati na svaka 24 časa automatski, metodom slučajnog kompjuterskog izbora. Za učešće je potrebno pronaći jedinstveni alfanumerički kod, koji se nalazi ispod crvenih čepova i crvenih otvarača limenki “nektar” piva i poslati ga SMS-om na broj 091 212 402 ili putem “Nektar” viber četa - rekla je Stanivukovićeva. Spisak dobitnika dnevnih nagrada biće objavljen na zvaničnoj internet stranici www.nektarpivo.com, kao i na zvaničnim “Fejsbuk” i “Instagram” profilima “Nektar” piva.

Za učešće u nagradnoj igri neophodno je da igrači budu punoljetni, a broj crvenih čepova sa boca, te crvenih otvarača i kodova koji mogu poslati je neograničen.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana