Uz „Adiko mobajl“ nagradnu igru do vrijednih nagrada

GS
Uz „Adiko mobajl“ nagradnu igru do vrijednih nagrada

BANjALUKA- Klijenti Adiko banke Banjaluka, koji koriste uslugu „Adiko mobajl“, do 15. decembra imaju priliku da osvoje vrijedne nagrade.

Ukoliko postojeći i novi klijenti putem navedene usluge, u periodu trajanja nagradne igre, realizuju najmanje dvije transakcije plaćanja, automatski postaju učesnici nagradne igre i imaju priliku da, po završetku nagradne igre, osvoje vrijedne poklon bonove - 2.000 KM za kupovinu skija i skijaške kacige, 1.500 KM za kupovinu snouborda i skijaške kacige i vikend putovanje za dvije osobe u vrijednosti 1.000 KM.

Marketing menadžer u Adiko bank Banjaluka Marija Panić rekla je da korisnici ove usluge imaju priliku da osvoje atraktivne nagrade za zimovanje.

-Ovo je jedan od načina da se zahvalimo klijentima koji prate inovacije i koriste „Adiko mobajl“ digitalnu uslugu, uz koju je usluga bankarstva još brža i jednostavnija. Nagradna igra traje još nešto manje od mjesec, stoga nije kasno za učešće, jer prilikom ugovaranja tekućeg računa, „Adiko mobajl“ uslugu dobijaju potpuno besplatno, a realizujući transakcije putem ove aplikacije, automatski postaju i učesnici ove vrijedne nagradne igre - rekla je Panićeva.

Detaljna pravila učešća u „Adiko mobajl“ nagradnoj igri, kao i više informacija o pogodnostima korištenja Adiko digitalnog bankarstva, mogu se pronaći na stranici addiko-rs.ba.

Najnovije informacije o proizvodima i uslugama Banke, potražite i na Adiko Bank Banjaluka profilima na „Fejsbuku“ i „Instagramu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana