Upoznajte Galaxy Note 20 Ultra

m:tel
Upoznajte Galaxy Note 20 Ultra

Galaxy Note 20 Ultra je moćni telefon koji će zauvijek promijeniti način na koji radite i zabavljate se. To nije telefon kakav poznajete, to je snažni računar koji staje u vaš dlan.

Galaxy Note serija je uvijek bila simbol vrhunskih performansi, produktivnosti i zabave, a sa sofisticiranim dizajnom koji je posebno naglašen mistično-bronzanom neprozirnom teksturom, nova serija je najmoćnija do sada.

Galaxy Note 20 Ultra ima sve osobine kompjutera i omogućava korisnicima da uživaju u kreiranju foto i video sadržaja, ali i u igricama poput pravih profesionalaca.

Pametna, brza i efikasna S Pen olovka može uraditi i ono što računar ne može, ona je poput prave olovke podržane vještačkom inteligencijom. S Pen automatski konvertuje rukom pisane bilješke korisnika u digitalni dokument različitih formata kao što su Word ili PDF koji se dalje sa lakoćom mogu prepravljati ili dijeliti na tabletima i računarima.

Vrhunska kamera dolazi sa 8K rezolucijom, idealnom za pravljenje vrhunskih snimaka profesionalnog ranga uz koje će vasa kreativnost doći do izražaja. Posebna pogodnost je Pro Video režim sa opcijama za profesionalni fokus i zumiranje u Full HD rezoluciji.

Koristite profesionalne video i zvučne efekte, podesite željenu brzinu kadrova i uživajte u kristalno čistom zvuku nevjerovatnih Galaxy Buds Live slušalica.

Galaxy Note 20 Ultra sa širokougaonim objektivom od 108 MP, bilježi i najsitnije detalje, tako da fotografije i video snimci izgledaju onako kako ih vidi ljudsko oko.

Galaxy Note20 i Note20 Ultra zadovoljiće potrebe i najzahtjevnijih korisnika a možete ih pronaći u m:tel ponudi.

U preporučenoj Pretplata: XXL+ tarifi, vrhunski Galaxy Note 20 Ultra može biti vaš po cijeni od 179,20 KM a ostatak platite na rate od 31,17 KM. Kompaktna verzija ove sjajne serije, Galaxy Note 20, u istoj tarifi može biti vaš po cijeni od 99,20 KM  ostatak platite na rate od 17,25 KM.

Za više informacija o novoj Galaxy Note 20 seriji posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana