U Višegradu održana donatorska izložba Udruženja lica sa poteškoćama u razvoju "Moj prijatelj"

Srna
Foto: Srna

VIŠEGRAD- Udruženje lica sa poteškoćama u razvoju "Moj prijatelj" iz Višegrada organizovalo je humanitarnu izložbu na kojoj posjetioci danas mogu da doniraju novac i tako pomognu njihov rad.

Predsjednik Udruženja Dragana Antić rekla je da se ovogodišnja tradicionalna izložba sastoji iz dva dijela, te da je prvi novogodišnji, u okviru kojeg su izloženi ručni radovi.

"Drugi dio izložbe predstavlja projekat koji smo tokom proteklog perioda realizovali u saradnji sa Ministarstvom spoljnih poslova Srbije - Upravom za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu koji se zove žTradicionalni srpski zanati, ogledalo srpske tradicijež, navela je Antićeva.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da je udruženje "Moj prijatelj" od posebnog značaja, istakavši da će opština i ubuduće na različite načine pomagati njihov rad.

"Ovom prilikom želim da se zahvalim svima koji su pomogli ne samo ovu današnju izložbu, nego i kompletan rad udruženja", rekao je Đurević, dodajući da mu je veoma drago što građani prepoznaju važnost ovakvih događaja i odazovu se u velikom broju.

Sva sredstva koja budu prikupljena u okviru ove humanitarne akcije biće usmjerena porodicama djece sa poteškoćama u razvoju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana