U Addiko banci Banjaluka atraktivna ponuda za štednju - kamatna stopa 2% na rok od 2 godine

PR
U Addiko banci Banjaluka atraktivna ponuda za štednju - kamatna stopa 2% na rok od 2 godine

BANjALUKA - Onima koji razmišljaju o štednji, odnosno koji planiraju svoju ušteđevinu povjeriti u sigurne ruke, ponuda sa kojom je Addiko banka Banjaluka izašla na tržište može da bude primamljiva, poručuju iz ove banke.

Oročenjem ušteđevine na dvije godine zainteresovani klijenti dobijaju atraktivnu kamatnu stopu od dva odsto, a u okviru promotivnog perioda koji traje do 31. jula, osim u domaćoj valuti, u Addiko banci kažu, moguće je štednju oročiti i u evrima.  

 -Za ulaganje u budućnost potrebna je štednja, stoga smo uz štednju, klijentima omogućili i posebnu pogodnost. Za sve zainteresovane koji do 31. jula oroče sredstva u trajanju 13 mjeseci, kamatna stopa je 1,3 odsto, a ukoliko se odluče na štednju u Addiko banci u trajanju dvije godine, dobiće atraktivnu kamatnu stopu od dva odsto pri čemu su navedene nominalne kamatne stope jednake efektivnoj kamatnoj stopi. Addiko je brza, jednostavna i digitalna banka koja brzo reaguje na potrebe klijenata, te smo i ovom prilikom, osluškujući kretanja na tržištu odlučili da kao pouzdan partner odgovorimo na njihove potrebe novim pogodnostima štednje-, izjavila je Milka Čađo, direktor Odjela upravljanja retail proizvodima u Addiko banci Banjaluka.

 Iz Addika dodaju da konstantno utiču na svijest da se štednja usvoji kao dugoročna navika klijenata, što će im omogućiti bolje raspolaganje budžetom, ali i dodatni prihod od kamate. Kampanja štednje već prvih dana je privukla pažnju, jer priču o važnosti štednje predstavio je novi Addiko karakter, Oskar, prisjećajući se dede Vukašina koji svima poručuje: „Štedi gdje vrijedi!“

O posebnoj ponudi štednje u Addiko banci Banjaluka saznajte više na sljedećem linku. Za sva pitanja pozovite Addiko kontakt centar na 051 951 000.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana