Sberbanka Banjaluka: Pokloni bebama rođenim na Svjetski dan štednje

GS
Sberbanka Banjaluka: Pokloni bebama rođenim na Svjetski dan štednje

BANjALUKA - Sberbanka Banjaluka, tradicionalno, šestu godinu zaredom poklanja vrijedne poklone bebama rođenim u Republici Srpskoj na Svjetski dan štednje - 31. oktobra, saopšteno je iz ove banke.

S obzirom na to da dolazak prinove predstavlja jedan od najsrećnijih trenutaka u životu porodice, Sberbanka Banjaluka se svake godine trudi da učini ovaj dan još radosnijim, te roditeljima svih beba rođenih na teritoriji Republike Srpske, poklanja štedne knjižice sa početnim novčanim ulogom od 100 KM na štednom računu, a porodiljama poklon u vidu paketa za dezinfekciju i higijenu i sve to u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom.

Ove aktivnosti odvijaju se u okviru obilježavanja Svjetskog dana štednje.

- Svjetski dan štednje svake godine obilježavamo kao važan i značajan datum i to sa roditeljima i našim najmlađim sugrađanima, te ih na ovaj način podsjećamo koliko se štednjom i odgovornim odnosom prema novcu stvara sigurnija budućnost. Uručenjem štednih knjižica sa ulogom od 100 KM na štednom računu i ove godine uveličavamo jedan od najljepših trenutaka svakog roditelja, te im na ovaj simboličan način našim gestom želimo srećnu i bezbjednu budućnost - izjavio je član Uprave Sberbank Banjaluka Sandro Mihajlović.

Načelnik Klinike za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vesna Ećim Zlojutro izrazila je zahvalnost Sberbanci na darivanju beba rođenih na dan 31. oktobra ove godine.

- Sberbanka Banjaluka, svake godine, sada već tradicionalno skreće pažnju na značaj Svjetskog dana štednje, omogućava da naše bebe postanu najmlađe štediše, te im se ovim putem još jednom zahvaljujemo i sigurni smo da će se ova tradicija nastaviti - izjavila je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana