Sberbank Banja Luka donirala računare JU OŠ „Vuk Stefanović Karadžić" iz Doboja

PR
Sberbank Banja Luka donirala računare JU OŠ „Vuk Stefanović Karadžić" iz Doboja

Godinama unazad, Sberbank Banja Luka se trudi da kroz angažmane na projektima društveno odgovornog poslovanja, pruži podršku lokalnim zajednicama, te je i ovom prilikom donirala računare, JU OŠ „Vuk Stefanović Karadžić" iz Doboja.

"Ova donacija je mali doprinos našoj saradnji sa OŠ „Vuk Stefanović Karadžić". Prije svega, veliko nam je zadovoljstvo što ćemo donacijom ovih računara doprinijeti kvalitetnijem radu pomenute škole. Sberbank Banja Luka ovakvim donacijama pokazuje naša čvrsta uvjerenja, da kroz podršku pravim vrijednostima možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas" rekla je ovom prilikom Sanja Jovanović, rukovodilac filijale Doboj, koja je i uručila ovu donaciju.

U ime JU OŠ „Vuk Stefanović Karadžić" Doboj donaciju je primio direktor škole Ljubiša Blagojević, koji je istakao: "Želim ovom  prilikom da se zahvalim Sberbanci, koja nam je izašla u susret i razumije potrebe naše škole. Donacija ovih računara predstavlja za nas veliki doprinos u daljem kvalitetnijem radu naše škole". 

Društveno odgovorno poslovanje je jedno od osnovnih načela poslovanja Sberbank Banja Luka, koja će se i u narednim godinama truditi da razumije potrebe lokalne zajednice u kojoj posluje. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana