Sberbank a.d. Banja Luka – „Ispunjavamo Vaše želje"

PR
Sberbank a.d. Banja Luka – „Ispunjavamo Vaše želje"

Ukoliko Vam je potrebno refinansiranje kredita uz dodatnu gotovinu, planirate da renovirate stan ili želite novi automobil, Sberbank a.d. Banja Luka Vam i ovog puta stoji na raspolaganju. Ispunjavamo Vaše želje, uz pomoć nenamjenskog i zamjenskog kredita!

Nenamjenski i zamjenski kredit je idealno rješenje za Vaše finansijske potrebe, a odobreni iznos kredita možete iskoristiti za sve namjene uz mnoge pogodnosti, kao što su online podnošenje zahtjeva, mogućnost izbora fiksne i promjenljive kamatne stope, i sve to bez žiranata i bez hipoteke.

„Osluškujući zahtjeve i finansijske potrebe naših klijenata, kreirali smo ponude nenamjenskih i zamjenskih kredita, kojima ćemo omogućiti da jednostavno, lako i brzo relizuju svoje finansijske planove i želje. Kreditna ponuda - Nenamjenski i zamjenski kredit „Ispunjavamo Vaše želje" je kreirana tako da ispuni, ali i prevaziđe očekivanja klijenata.

S obzirom na dinamično okruženje i brz način života, shvatili smo da je od velike važnosti  zahtjeve klijenata rješavati brzo i jednostavno.

Maksimalan iznos kredita je 50.000 KM a rok otplate je do 120 mjeseci. Jedna od mnogih pogodnosti je što se kredit odobrava bez žiranata i bez hipoteke uz mogućnost ugovaranja polise osiguranja sa mjesečnom premijom", izjavio je Gordan Đukić, direktor prodaje i mreže filijala Sberbank a.d. Banja Luka.

Zahtjev za nenamjenske i zamjenske kredite, kao i za sve ostale proizvode Sberbank a.d. Banja Luka je moguće podnijeti online, putem internet stranice www.sberbankbl.ba .

Više informacija o proizvodima i uslugama svi zainteresovani mogu dobiti na besplatan broj kontakt centra 0800 59 999, lično u poslovnicama Sberbank Banja Luka kao i putem internet stranice banke www.sberbankbl.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana