Rođendanska želja tima Addiko banke je zdravlje svih građana

PR
Rođendanska želja tima Addiko banke je zdravlje svih građana

BANjALUKA - Pet godina jasnog, jednostavnog i direktnog bankarstva Addiko banke Banjaluka navršava se u nedjelju, 31. oktobra, a posljednji radni dan u sedmici koja prethodi rođendanu, Addiko tim proveo je sumirajući utiske od proteklih godina.

-Mi smo tim koji čini netipičnu bankarsku cjelinu, a to je Addiko banka Banjaluka koja tokom ovih pet godina poslovanja, neprestano čuva povjerenje klijenata i svojih zaposlenih. Odlučili smo se ove godine da upravo sa našim klijentima i našim zaposlenima, simbolično proslavimo rođendan nešto ranije. Naša želja ove godine je da građani ostanu zdravi i da nam vrijeme koje dolazi donese relaksaciju i sigurnost, u svakom smislu - istakla je direktor Odjela upravljanja ljudskim resursima u Addiko Bank a.d. Banjaluka Petra Serdar.

Na dan obilježavanja rođendana, osim višednevne posebne Addiko rođendanske ponude, klijente je Addiko banka Banja Luka dočekala sa poklonom iznenađenja, a svi zaposleni, nazdravili su za zdravlje i još uspješniju poslovnu budućnost. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana