Radost Vaskrsa u ATV-ovoj "Vaskršnoj priči"

ATV
Radost Vaskrsa u ATV-ovoj "Vaskršnoj priči"

Vaskrs je najveći hrišćanski praznik kojem je suština oprost, vjera u spasenje i novi život, onaj divni osjećaj ispunjenosti, porodične sreće i prijateljstva i vrijeme darivanja. Vrijeme kada je praznična trpeza puna, a njen najveći ukras raznobojna jaja u čast novog života, rađanja i pobjede života nad smrću. A oko nje na okupu porodica i draga lica, osmijesi i iskrene želje.

Na programu ATV-a očekuje vas praznični program 'Vaskršnja priča' u kojem proslavljamo Hristovo vaskrsenje i spasenje, porodičnu radost i sreću, u prelijepom ambijentu Andrićgrada u Višegradu.

Urednica i voditeljka Dragana Božić će sa mnogobrojnim sagovornicima, te pričama iz cijele zemlje zajedno sa vama obilježiti najveći hrišćanski praznik. Tradiciju će oživjeti običajima, igrama i pjesmama KUD 'Kralj Petar I Ujedinitelj' iz Višegrada. Veselje će ispratiti muzika harmonike, narodne pjesme i gusle, zdravice, te priče o očuvanju tradicije, običaja, kulture i porodice iz cijele Srpske. Takođe, poslušaćemo Vaskršnju poslanicu njegove Svetosti patrijarha srpskog Porfirija i poruke mira i ljubavi koje su nam svima potrebne.

Budite uz ATV-ovu 'Vaskršnju priču' jer vas očekuje mnogo radosti, osmijeha i najljepših želja.

'Vaskršnja priča' nedjelja u 12 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana