Rade Šerbedžija i Mirjana Bobić Mojsilović u emisiji “Muštuluk” na UNA TV

UNA TV
Rade Šerbedžija i Mirjana Bobić Mojsilović u emisiji “Muštuluk” na UNA TV

BANjALUKA - Popularna emisija Harisa Džinovića “Muštuluk” na UNA TV, u svom novom izdanju (20. novembar od 21 čas), donosi gostovanje poznatih umetnika i ljudi sa posebnom harizmom - Radeta Šerbedžije i Mirjane Bobić Mojsilović.

- Oni kroz život koračaju hrabro i dostojanstveno. Riječi su im jača strana, a ko umije s riječima umije i sa životom jer život jeste priča koju treba ispričati, pozlatiti. A za koji muštuluk bi ovo dvoje pozlatitli, to ćemo vidjeti - kaže Haris Džinović

Veliki hedonisti i gurmani, Rade i Mirjana, uživaće u ukusnim specijalitetima poznatog pjevača, pravom italijanskom, gurmanskom dragulju - karpaću od orade i rižotu sa škampima ali poseban utisak na sve gledaoce ostaviće Harisov i Radetov način interpretacije vanvremenskih hitova i anegodte koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Saznaćemo kako je Rade doveo Mirjanu do ivice suza, zašto ga je nazvala đavolom i zašto je za nju Rade i dalje “najbolji frajer na sceni”. Saznaćemo ko je bolji teniser, Rade ili Haris, šta je Arsen Dedić pitao Severinu u jeku skandala i zašto su u poslednjih 30 godina muškarci zagospodarili kuhinjom.

- Srećan sam što uz ovakvog mađioničara uživamo prisjećajući se nekih lijepih vremena, govoreći o pravim stvarima - najavio je Šerbedžija druženje sa starim prijateljima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana