Priča “Da li mi vjerujete?” u interpretaciji glumca Velimira Blanića

GS
Foto: PR

Još jedna odlična audio priča.

Za sve mališane posjetioce sajta   pricezadjecu.blic.net   Velimir Blanić, jedan od najomiljenijih glumaca na našoj sceni, pročitao je priču “Da li mi vjerujete?”.

Ovu odličnu maštovitu priču napisao je Andrej Stojanović, učenik Osnovne škole „Miloš Dujić“ iz Čelinca, koji će zasigurno biti iznenađen divnom interpretacijom priče.

Velimir Blanić posjeduje veliko iskustvo u radu sa djecom i mladima.

Zaposlen je kao vanredni profesor i šef Katedre za glumu i pozorišnu režiju na Akademiji umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci, a takođe radi u Školi glume i govora u Studiju Jazavac.

U svojoj sjajnoj karijeri ostvario je veliki broj odličnih uloga a honorarni je saradnik Narodnog pozorišta Republike Srpske, Dječijeg pozorišta Republike Srpske, Grad pozorišta Gradiška i Gradskog pozorišta “Jazavac”.

Priča “Da li mi vjerujete?” je snimljena u studiju College radija koji samostalno uređuju studenti Visoke škole Banja Luka College.

College radio se emituje putem interneta i u okviru Blicnet digitalne kablovske programske TV šeme (pozicija 1011) .

Kompanija Blicnet zahvaljuje glumcu Velimiru Blaniću i kolegama na College radiju na podršci društveno-odgovornog projekta “Priče za djecu”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana