“Popodne” radnim danima na Una televiziji

UNA TV
“Popodne” radnim danima na Una televiziji

BEOGRAD - Nova dnevna emisija Una televizije “Popodne” donosi pravo osvježenje na malim ekranima. Svojevrsni gradski magazin od 20. marta biće emitovan svakog radnog dana od 17 sati, a voditeljke Marijana Tabaković i Ana Šupić na jedinstven način upotpuniće vaše popodne.

U živom programu ekipa “Popodneva” baviće se aktuelnim događajima iz prestonice, ali i iz cijele Srbije, kao i društvenim temama koje svakodnevno privlače pažnju javnosti.

Izvještaji sa terena, dokumentarni prilozi, aktuelni gosti, zabavne teme, ankete i debate u studiju posvećene pitanjima građana okosnica su emisije. Gostovanja eminentnih glumaca, muzičkih izvođača, slikara, pisaca, mladih talenata, kao i najave pozorišnih i filmskih premijera, izložbi, koncerata i drugih kvalitetnih gradskih događaja takođe su dio ovog TV formata.

 - “Popodne” je za mene veliki izazov! Za početak što iz jedne jutarnje priče prelazim u popodnevne sate. Potpuno novi ritam, kojem se jako radujem - kaže Marijana Tabaković.

Njena koleginica Ana Šupić ne krije uzbuđenje zbog novog druženja sa gledaocima nakon duže TV pauze.

- Trudićemo se da razumemo mladost, a poštujemo iskustvo. Volimo naš grad i njegovu posebnost. Pokušaćemo da prenesemo energiju i duh grada, da zađemo u svaki kraj i svaku ulicu i donesemo najvažnije i najinteresantnije priče - kazala je ona. PR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana