“Polo” otišao u Istočno Sarajevo

S. Đ.
“Polo” otišao u Istočno Sarajevo

Banjaluka - Glavna nagrada u nagradnoj igri kompanije “m:tel”, automobil “polo”, otišla je u ruke Božani Radonji iz Istočnog Sarajeva

Dobitnici su izvučeni u četvrtak u direktnom TV prenosu na programu RTRS-a nakon nagradne igre “m:tel plus Tesla=šansa za polo”, koja je trajala od 1. septembra do 30. oktobra.

- Šansu da osvoje vrijedne nagrade - “tesla 9.2” telefone i televizore, novogodišnje putovanje za dvoje uz poklon od hiljadu KM na Unikredit masterkard kartici te automobil “polo” imali su svi koji su u tom periodu postali korisnici “m:tel” postpejd “Pretplata plus tarifa” i koji su ove odlične tarife za neograničenu komunikaciju spojili sa nekim od “Tesla” telefona iz bogate “m:tel” ponude uređaja - saopšteno je iz “m:tela”.

“Tesla 9.2” pametne telefone osvojili su Velimir Šakota, Marinko Jorgić, Dragan Žižak, Brana Kenjalo i Sreto Kezija. Nove “tesla” televizore dobili su Mileva Đokić, Zoran Sentov, Miloš Lukić i Siniša Trninić. Novogodišnje putovanje za dvoje i poklon bon od 1.000 KM na Unikredit masterkard potrošačkoj kartici osvojio je Milenko Grujić.

- Srećnim dobitnicima još jednom čestitamo, a svima ostalima želimo više sreće drugi put. Do tada redovno pratite “m:tel” promotivne ponude i ne propustite priliku da i vi osvojite neku lijepu i vrijednu nagradu - rekli su iz “m:tela”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana