Osjetite slobodu komunikacije sa Pretplata M+ tarifom

G.S.
Osjetite slobodu komunikacije sa Pretplata M+ tarifom

U Pretplata: M+ tarifi osjetite slobodu komunikacije sa neograničenim razgovorima prema svim mrežama u Bosni i Hercegovini, neograničenim SMS porukama, prijatelj brojem za besplatne razgovore i 100 minuta bonusa prema mts mreži.

Odličan razlog da izaberete Pretplata: M+ tarifu je i 8 GB mobilnog interneta u m:tel mobilnoj mreži kao i 2 GB mobilnog interneta u mrežama mts i m:tel Crna Gora.

Sloboda komunikacije je potpuna uz odličan telefon a u ovoj ponudi preporučujemo vam izvanredni Huawei P Smart, moderni telefon sa pop-up selfi kamerom.

Pored velikog ekrana od 6,5 inča i dugotrajne baterije, snažne performanse ovog telefona omogućiće besprijekoran rad bez obzira da li igrate grafički zahtjevne igre ili gledate sadržaj uživo.

Huawei P Smart Z spreman je u svakom trenutku za kreiranje fotografija i veoma zabavne selfie trenutke. Zahvaljujući mehanizmu koji pokreće kameru, ona će pri svakom aktiviranju iskočiti iz kućišta i napraviti savršenu fotografiju.

Uz preporučenu Pretplata: M+ tarifu, Huawei P Smart Z može biti vaš po cijeni od 9,59 KM a ostatak platite na rate od 1,67 KM.

Za više informacija o ovoj ponudi posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana