Od 21. decembra UNA počinje sa emitovanjem televizija kakvu region zaslužuje

PR
Od 21. decembra UNA počinje sa emitovanjem televizija kakvu region zaslužuje

BANjALUKA - Od utorka, 21. decembra, gledaoce u regionu očekuje jedinstven koncept regionalne televizije UNA, sjajan program, vrhunski produkcijski standardi i najveće zvijezde.

Spektakularna muzička takmičenja, neviđene večernje i dnevne tok šou emisije, uzbudljivi rijaliti programi, pouzdani informativni i dokumentarni sadržaj, vrhunske serije, filmovi i kvizovi - u BiH, Srbiju, Hrvatsku, Makedoniju i Crnu Goru stiže jedinstven doživljaj televizijskog sadržaja. Imajući u vidu ambiciozan plan i izuzetno zahtjevne tehničko-produkcione formate, UNA pažljivo i detaljno pristupa realizaciji svjetskih šou programa, koji će lagano ulaziti u programski repertoar ove stanice. Stoga će UNA od 21. decembra postepeno uvoditi svoje adute koji će zasijati punim sjajem od početka naredne godine i koji će publiku ostaviti bez daha.

Legendarnog Harisa Džinovića upoznaćemo u potpuno drugačijem svjetlu, kao i neke od najpopularnijih glumaca mlađe generacije, Sementu Rajhard, Anju Mit i harizmatičnog Andriju Kuzmanovića, čiji će zabavni formati postati neizostavni dio vaših domova. Šarmantna Dejana Rosuljaš oduševiće gledaoce u novom i nesvakidašnjem formatu, koji će gledaoci pratiti u dahu.

U timu televizije UNA gledaćemo i najveće zvijezde iz regiona, sjajnu Ivanu Paradžiković, eksperta za istraživačko novinarstvo. Najvažnije informacije i aktuelnosti iz zemlje i svijeta svakodnevno će prenositi renomirani profesionalci Maida Burgić i Tamara Trgovčević. Popularni voditelj Frano Riđan, atraktivna Maja Bajamić i simpatični glumac Stefan Bundalo takođe su dio postave televizije UNA. Pored navedenih ekipi će se pridružiti još mnoga velika imena iz čitavog regiona, koja će ovoj multimedijalnoj platformi obezbijediti najvišu poziciju na šarenolikom medijskom nebu. Kvalitet će biti simbol ove televizije, a njen temelj je postavljan mjesecima da bi gledaoci širom regiona dobili najbolje od najboljeg. Iza ovog zahtjevnog i izuzetno složenog projekta stoji tim od pet stotina najvećih medijskih profesionalaca iz čitavog regiona, koji su svoju karijeru gradili u najuticajnijim svjetskim i regionalnim medijskim kućama.

Projekat se zasniva na najsavremenijim digitalnim tehnologijama i uključuje televiziju visoke rezolucije, decentralizovano upravljanje produkcijskim resursima putem hiperbrzih optičkih veza i najsavremenije studijske produkcijske tehnike s daljinski kontrolisanim i robotizovanim kamerama. Posebna pažnja posvećena je do sada u svijetu neviđenom stepenu implementacije virtuelne realnosti (VR) u produkciji živog TV programa s najnovijim dizajnerskim i tehničkim rješenjima koja će se ostvarivati iz četiri virtuelna studija u Beogradu, Zagrebu, Banjaluci i Sarajevu. Za potrebe snimanja izuzetno zahtjevnih šou programa UNA posjeduje i dva velika studija u Beogradu i Zagrebu.

UNA predstavlja revolucionarni iskorak, kada je riječ o inovacijama i programskom sadržaju, i zasigurno je jedan od najvećih i najkompleksnijih poduhvata koji su u skorije vrijeme sprovedeni na regionalnoj medijskoj sceni.

Emiteri

Program televizije UNA nalazi se u ponudi većine kablovskih operatera u BiH.

Takođe, UNA može biti praćena i putem specijalno kreirane smart TV aplikacije (Samsung, LG, AndroidTV, Amazon Fire TV, HbbTV) , koju gledaoci mogu instalirati na svojim TV uređajima. Iza ove jedinstvene regionalne medijske platforme nalaze se “Foundcenter Investment GmbH ” iz Berlina i kompanija “Infinity Media ” iz BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana