Nova terenska vozila za kvalitetniji rad

Srna
Foto: Srna

BIJELjINA- Zavisno elektrodistributivno preduzeće "Elektro-Bijeljina" je, s ciljem realizacije kapitalnih projekata i što uspješnijih odgovora na poslovne izazove, nabavilo nova terenska i transportna vozila, čime su stvoreni adekvatni uslovi za obavljanje rada na terenu, rekao je Srni vršilac dužnosti direktora ovog preduzeća Vaso Arsenović.

Arsenović je naveo da je ovih dana nabavljeno 15 terenskih vozila "lada niva", 12 teretnih vozila "kedi" i pet transportnih vozila "gaz".

"Vrijednost nabavke je 800.000 KM. Sva nabavljena vozila koristićemo za rad ekipa na terenu, što će značajno pomoći u realizaciji svakodnevnih poslova, kao i kapitalnih izazova koji su pred nama. Osim toga, nabavka pomenuta 32 vozila omogućiće otpis oko 50 dotrajalih i amortizovanih vozila, tako da će vozni park našeg preduzeća, koji je brojao 150 vozila, biti smanjen, što će uticati i na smanjenje troškova, servisiranja i održavanja vozila, kao i na umanjenje ukupnih troškova poslovanja", rekao je Arsenović.

On je napomenuo da će nova vozila, s obzirom na to da su u planu značajne investicije u narednih nekoliko godina na modernizaciji mreže i objekata, te niza drugih projekata, značajno doprinijeti u samoj realizaciji zacrtanih planova.

"žElektro-Bijeljinaž je u protekle dvije godine u nabavku novih terenskih i transportnih vozila uložila oko milion KM, što argumentovano govori da se puno pažnje poklanja stvaranju adekvatnih uslova za rad na terenu", istakao je Arsenović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana