Nova emisija Una televizije radnim danima od 19 časova: Stižu “Gradske priče”

UNA TV
Nova emisija Una televizije radnim danima od 19 časova: Stižu “Gradske priče”

BANjALUKA - “Gradske priče” su novi serijal Una televizije koji bilježi neprolazne priče iz prestonice i drugih dijelova Srbije. Priče o stanovnicima gradova Srbije i urbanom okruženju koje ih je takvim napravilo gledaćete od 27. marta biće na programu radnim danima od 19 časova.

- Neko bi rekao, trebalo je ovo i ranije da se dogodi, ali sve dolazi u pravom momentu u životu. Meni je trebalo tačno ovoliko kilometara u karijeri da bih sada na pragu 40. godine mogla da kažem spremna sam da savesno i odgovorno obavljam uređivačku poziciju, da razumem onog ko traži priču i stvara priču. I ne samo to, već i da  mu maksimalno pomognem. Izuzetno sam srećna zbog činjenice da zajedno s ekipom fenomenalnih ljudi i pre svega talentovanih novinara, svakog dana stvaram malo blago i iskreno verujem da ćemo zadobiti i onaj deo auditorijuma koji danas nije pred televizorom - navodi dugogodišnja novinarka i voditeljka Jasna Đurović, koja je jedna od voditeljki koje će da vode ovu emisiju.

Tijana Škodrić, Sanja Buljanović i Milijana Mićunović takođe će gledaoce voditi kroz gradske ulice svojim pričama.

- Ovaj grad je svakodnevno svedok velikih, ponekad ludih, ali pre svega, zanimljivih priča. Mi smo odlučili da ih otkrijemo. Da zađemo u svaki ćošak Beograda, ali i cele Srbije, kako bismo saznali šta to gradske ulice kriju - navodi Mićunovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana