Nova emisija UNA televizije “Između redova” - sutra od 20 sati

PR
Nova emisija UNA televizije “Između redova” - sutra od 20 sati

Da li vjerujemo svojim očima, ušima i riječima? Odgovor ćemo dobiti u novoj emisiji “Između redova” sa poznatim novinarom Aleksandrom Apostolovskim, od 23. marta, svakog četvrtka u 20 sati na Una televiziji. Gosti prve epizode su Darko Bajić i Nebojša Čović.

Nakon dobijanja gradske frekvencije od strane Regulatornog tijela za elektronske medije (REM), nova gradska televizija UNA startovala je u ponedjeljak, 20. marta sa bogatom proljećnom programskom šemom.

Nova društveno – politička, debatna emisija Una televizije “Između redova” donosi ono što nam najviše nedostaje, da razumijemo aktulene događaje iz pravog ugla odnosno da naučimo da čitamo između redova. 

Novo TV lice i voditelj Aleksandar Apostolovski, poznati novinar i kolumnista lista „Politika”, u svojoj debatnoj emisiji na Una televiziji, istraživaće i otvarati pitanja koja nam kroje sudbinu, postavljati dnevne vijesti u širi i razumljiviji kontekst i sa svojim gostima otvoreno razgovarati o promjenama u okruženju dajući nam novi uvid u domaće i svjetske tokove i događaje. 

-Oduvek mi se sviđala stolica na kojoj sedim. I pozicija da pitam, umesto da budem pitan. Ideja je da kao kolumnista najuticanijeg i najstarijeg lista u ovom delu Evrope, prenesem duh Gutenberga na ekrane. Iako u Srbi postoji mnogo televizija i ima puno galame, u javnom prostoru kao da vlada ritual ćutanja. Gosti emisije će biti oni koji nam kroje sudbinu, oni koji se sa tom garderobom nose, kao i oni koji žele da budu novi šnajderi. Ekskluzivni gosti će nam dati odgovore šta će biti sa njima, nama i Srbijom. Toliko za sada, neka nešto ostane između redova - najavljuje Apostolovski.

Kroz emisije ćemo vidjeti suočavanja i čuti otvorene razgovore između različitih političkih činilaca, analitičara, novinara, ljudi na pozicijama i onih koji svakodnevno utiču na dešavanja u našem okruženju. 

Voditelj će sa gostima istraživati najznačajniji spektar aktuelnosti - od međunarodne i unutrašnje politike, ekonomije, velikih događaja, pa sve do društvenih fenomena. Ukratko, sve ono što okupira pažnju javnosti u tom trenutku.

Tema prve epizode biće „Mart u Srba” - o čemu će govoriti reditelj Darko Bajić i Nebojša Čović. Mart je mjesec koji je u Srbiji uvek donosio velike prevrate, promene i tragične događaje - da li smo u martu ikad pogriješili i možemo li nešto od minulih martova naučiti, saznaćete u premijernoj epizodi emisije „Između redova” u četvrtak od 20 sati samo na UNA TV.

Spremite se da zajedno sa Apostolovskim čitamo između redova. 

UNA TELEVIZIJA dostupna vam je u:

SRBIJI

Na teritoriji Beograda - GRADSKA TELEVIZIJA na poziciji 11 et top box alotment Avala

MTS Iris (na poziciji 125)

Supernova (na poziciji 25)

Orion Telekom (na poziciji 11)

BeotelNet (na poziciji 11)

Yettel Hipernet (na poziciji 14)

Sat Cable (na poziciji 47)

KBC NET (na poziciji 11)

NEXT  (na poziciji 24)

JOTEL (na poziciji 27) 

 

BOSNI I HERCEGOVINI  

MUX D digitalnog emitovanja (na poziciji 2)

MTEL (na poziciji 22)

Supernova (na poziciji 19)

HomeTV – Eronet (na poziciji 30)

MAX TV  (na poziciji 20)

WIRAC  (na poziciji 22)

TERC KTV (na poziciji 130)

MEDIASKY (na poziciji 25)

AMBNET (na poziciji 12)

STOKIĆ KDS (Doboj) (na poziciji 24)

MISS KDS (Bihać) – (na poziciji 158)

KTV E-G-E (na poziciji 12)

DINNET (na poziciji 30)

TXTV (na poziciji 130)

Global IPTV (na poziciji 9 u FBiH i poziciji 4 u RS) 

CRNOJ GORI

MTEL ME (na poziciji 112)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana