Nektar tradicionalno na regati Barcolana

PR
Nektar tradicionalno na regati Barcolana
Nektar tradicionalno na regati Barcolana

Banjalučka pivara je, kroz svoj najpoznatiji brend „Nektar" pivo, već četiri godine prisutna na tržištu u Italiji, a ovog oktobra je iznova bila sponzor tamošnje poznate jedriličarske regate Barcolana 51, koja je održana u nedjelju, 13. oktobra.

Tokom proteklih godina, Banjalučka pivara se, u saradnji sa distributerom PAROVEL GROUP, uspješno pozicionirala sa svojim  „Nektar" pivom na italijanskom tržištu, tačnije u regiji "Friuli Venezia Giulia", a pored brojnih gradova može se naći i u Trstu. Stoga iz ove kompanije ne kriju zadovoljstvo što su uspjeli da odgovore na zahtjeve vjernih ljubitelja njihovog piva, ali i što su ponovo u prilici da podrže ovu veliku manifestaciju.

„Bila nam je čast ponovo biti dio jednog ovako velikog i značajnog događaja, kao što je jedriličarska regata Barcolana 51, s obzirom da se radi o reprezentativnoj i nadaleko poznatoj manifestaciji. Jedan takav spektakularan događaj okuplja brojne uspješne pojedince i kolektive, a mi svakako želimo i konstantno nastojimo biti dio takvih priča", istakli su iz Banjalučke pivare. 

Jedriličarska regata Barcolana je događaj koji se organizuje od 1969. godine i predstavlja najmasovniju regatu na Mediteranu. Tome u prilog govori podatak da iz godine u godinu, na regatnom polju ukupne dužine 16 nautičkih milja, okuplja desetine hiljada jedriličara. Istovremeno, događaj proprati više od 250.000 gledalaca.

Ovaj spektakularni događaj se održava svake godine u drugoj nedjelji oktobra, kada se tokom 10 dana smjenjuju događaji koji prethode regati koja se održava u Trstu. Više informacija o samom događaju možete pronaći na web sajtu: http://www.barcolana.it/

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana