Muzička manifestacija biće održana 3. marta: Najglamurozniji „Oskar popularnosti“ do sada

PR
Muzička manifestacija biće održana 3. marta: Najglamurozniji „Oskar popularnosti“ do sada

Muzički događaj godine, 23. po redu „Oskar popularnosti“ održaće se 3. marta 2020. godine u Sportskoj dvorani “Borik” u Banjaluci, s početkom u 20 časova.

Regionalna dodjela muzičkih nagrada i ove godine će okupiti najznačajnije izvođače aktuelnih muzičkih žanrova. Najbolji  izvođači s prostora bivše Jugoslavije, okupljeni na jednom mjestu, uz vrhunsku produkciju zvuka i svjetla,obećavaju odličnu zabavu.

-Zahtjevnu banjalučku publiku navikli smo da početkom marta svake godine od našeg grada pravimo muzički centar regiona, uz najkvalitetnije i najpopularnije izvođače iz godine koja je za nama. Svaki „Oskar“ je bio novi produkcijski izazov.Ove godine ćemo imati najljepšu scenu, što će ovogodišnju dodjelu nagrada učiniti najglamuroznijom do sada – rekao je povodom održavanja ove tradicionalne muzičke manifestacije direktor Queen estrade i utemeljitelj nagrade Zoran Đurić.

Ulaznice za „Oskar popularnosti“ po cijeni od deset KM mogu se kupiti na prodajnim mjestima ispred Robne kuće “Boska” i na blagajni Sportske dvorane “Borik”. 

Dodatne informacije mogu se dobiti na „Fejsbuk“ stranici Queen estrada ili pozivom na broj telefona: 066 905 399.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana