"m:tel ":Snimanje TV sadržaja dodatna funkcionalnost IPTV-ja

GS
"m:tel ":Snimanje TV sadržaja dodatna funkcionalnost IPTV-ja

BANjALUKA- Usluga "snimanje sadržaja" je dodatna funkcionalnost IPTV -ja kompanije " m:tel "koja gledaocima televizije, odnosno korisnicima, omogućava pristup naprednim video-uslugama i podrazumijeva snimanje TV sadržaja po želji i na zahtjev korisnika sa odabranih kanala, saopšteno je iz ove kompanije.

Dodaju da će svi koji do 31. oktobra postanu korisnici " m:tel " TV paketa ili korisnici koji se odluče za jednu ili više novih usluga moći da uživaju u najboljem TV sadržaju, uz najbolji internet po 30 odsto nižoj cijeni prva tri mjeseca i imaće priliku da potpuno besplatno 24 mjeseca uživaju u usluzi "snimanje sadržaja".

Korišćenjem usluge "snimanje sadržaja" putem TV vodiča moguće je zakazati snimanje programa koji korisnik ne želi propustiti, odnosno kako bi sve to jednostavno mogao pogledati ponovo u vrijeme kada mu to najviše odgovara.

Snimljeni sadržaj može se gledati kad god i koliko god puta korisnik želi u roku od godinu dana ili dok ga ne obriše.

Iz kompanije "m:tel" navode da snimanje sadržaja korisnik može izabrati na 93 kanala, a ukupno vrijeme trajanja sadržaja koje snimi maksimalno može biti 10 časova.

- Listu zakazanih snimanja i pregled snimljenog sadržaja jednostavno je pronaći u glavnom meniju. A snimljeni sadržaj može se pregledati i putem "TV to go" aplikacije na tabletu, laptopu ili računaru - navode u kompaniji "m:tel".

Više informacija može se dobiti pozivom na besplatan korisnički servis 0800-50-000.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana