Mozzart podržao misiju udruženja SOS dječija sela

PR
Mozzart podržao misiju udruženja SOS dječija sela

Kupovinom čestitiki, koje su oslikali mališani, ova kompanija dala je svoj doprinos cilju da 210 djece bez roditeljskog staranja ima topli dom.

Kompanija Mozzart priključila se humanoj misiji udruženja SOS dječija sela "Topli dom za svako dijete". Kupovinom čestitiki koje su i oslikali mališani, lider u igrama na sreću, dao je svoj doprinos cilju da 210 djece bez roditeljskog staranja ima topli dom.

Projekat implementira Udruženje SOS dječija sela Bosna i Hercegovina, a najmlađima je moguće pomoći kupovinom čestitki koje su uz pomoć svoje bogate mašte oslikali. Autentične čestitke sa motivima irvasa, porodice, Djeda Mraza i Snješka Bijelića nastale su kombinacijom otisaka prstiju, pečata od krompira, crteža i kontura.

Kako bi pomogli kreativnim mališanima, kompanija Mozzart odlučila se na kupovinu više od 650 čestitiki. Sva sredstva od kupovine namjenjena su obezbjeđivanju uslova da djeca bez roditeljskog staranja djetinjstvo provedu u krugu SOS porodice.

- Kada nam se Udruženje SOS dječija sela obratilo pismom, u kojem su nas upoznali sa problemima sa kojima se suočavaju djeca bez roditeljskog staranja, brzo smo donijeli odluku da im pomognemo. Kupovinom čestitki, koje su upravo najmlađi ukrasili, htjeli smo da pokažemo da nam je važno da svako dijete bude srećno u svom domu - kaže rukovodilac direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart, Selma Salkanović.

Lider na polju igara na sreću je u proteklom periodu, kroz brojne društveno-odgovorne akcije, pomagao udruženja, organizacije i ustanove koje se bave brigom o najmlađima. Iz kompanije Mozzart poručuju da će nastojati da i u narednom periodu pomažu svima kojima je pomoć potrebna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana