Mozzart donirao sredstva bolnicama i građanima u Zvorniku i Bijeljini

PR
Mozzartova donacija bolnici u Zvorniku
Foto: Mozzart | Mozzartova donacija bolnici u Zvorniku

Kompanija Mozzart, u sklopu svog društveno odgovornog poslovanja, uključila se i u borbu protiv virusa korona, kroz podršku zdravstvenim ustanovama, penzionerima i licima koja se nalaze u stanju socijalne potrebe širom Republike Srpske.

Nakon donacija usmjerenih zdravstvenim ustanovama i ustanovama za podršku građanima u stanju socijalne potrebe u Banjoj Luci, Prijedoru, Gradišci i Doboju, kompanija Mozzart je donirala po 10.000 KM bolnicama u Zvorniku i Bijeljini, kao i po 5.000 KM za nabavku paketa pomoći Centru za socijalni rad u oba navedena grada. Ukupno 30.000 konvertibilnih maraka usmjereno je gradovima Zvornik i Bijeljina, što zajedno sa ostalim gradovima u Republici Srpskoj iznosi 150.000 KM upućenih ustanovama i građanima kao podsticaj u borbi protiv širenja bolesti Covid-19.

Mozzart volonteri i paketi pomoći

„U izazovnim vremenima, ovakva podrška je više nego dobrodošla. Kompanija Mozzart je pokazala svoju društvenu odgovornost, a ovo je trenutak u kojem je takva osobina izuzetno potrebna. Mi smo pozitivno iznenađeni i jako zahvalni na ovoj donaciji, dobro će nam doći i nadamo se da će se druge kompanije pridružiti Mozzartu u pomoći koju pružaju zdravstvenim ustanovama. Zaista, veliko hvala...” poručio je gospodin Ivan Popović, direktor bolnice u Zvorniku.

Donacija Centru za socijalni rad Zvornik

Pored donacije Centru za socijalni rad u Zvorniku, Mozzartovi volonteri su se uključili i u podjelu 200 paketa pomoći licima u stanju socijalne potrebe i penzionerima.

Podjela donacija građanima

U akciji im se pridružio i kik-bokser Nikola Drobnjak, višestruki prvak Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, koji je zajedno sa Mozzartovim volonterima obilazio građane kojima je pomoć neophodna.

Mozzart Drobnjak team

Identičnu dobrodošlicu Mozzartovim donacijama iskazali su i u Bijeljini, gdje je podrška bolnici „Sveti apostol Luka” i Centru za socijalni rad Bijeljina došla kao još jedan podsticaj i pomoć u borbi protiv novog korona virusa. Naročito naglašavaju, u obje ustanove, da pozdravljaju ovakvu vrstu aktivnosti i da se nadaju da će Mozzartova akcija podstaknuti što veći broj kompanija da izađu u susret zdravstvenim radnicima i građanima kojima je pomoć najpotrebnija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana