Mocartov “audi” otišao u Doboj

PR
Mocartov “audi” otišao u Doboj

Mirjana Delić iz Doboja pobjednica je nagradne igre “Pogodi najveću kvotu” koju je organizovala kladionica “Mocart”, a predstavnici ove kompanije uručili su joj ključeve “audija”.

Ponosna vlasnica sportskog četvorotočkaša zaradila je nagradu 14. decembra kada je sastavila tiket i pogodila koeficijent 4.478, te u foto-finišu prestigla igrača iz Novog Grada. Mirjana je svakog dana tokom nagradne igre zajedno sa svojim suprugom namjenski sastavljala tiket kako bi osvojila automobil i upornost joj se isplatila. Baš kad se činilo da nade više nema, posljednjeg dana nagradne igre, odigravši onlajn tiket, posrećilo joj se.

- Bila sam šokirana. Još ne mogu da vjerujem da sam osvojila automobil. Ciljano sam igrala tikete, ali smo, nekako, suprug i ja to više radili kao hobi. Nismo bili baš svjesni da će nagrada završiti kod nas. Trenutak kad smo povjerovali da ipak možemo biti dobitnici bio je kada smo prošli sve kvote, a ostala je samo još jedna nezavršena. Panika me je uhvatila kada je Valensija povela, a mi smo igrali da će biti neriješeno. Međutim, par minuta kasnije znali smo da je to - to. Ne mogu vam opisati koliko sam srećna - sa osmijehom na licu priča Mirjana.

“Mocartovu” nagradnu igru, koja je trajala od 16. novembra do 15. decembra, definitivno su obilježile žene koje su zauzele vodeće dvije pozicije u nagradnoj igri. Drugoplasirana Radmila Tanasić iz Novog Grada sa pogođenom kvotom od 3.337 uživaće u skuteru “pežo kizbi 50”, dok će trećeplasirani Branko Sofrenić iz Bijeljine i ubuduće moći da igra onlajn tikete putem smart telefona “samsung galaksi S9 plus”. Kompanija je nagradila i dobitnike na svakom uplatno-isplatnom mjestu i zasebno na sajtu i njima su uručeni bicikli, ručni satovi i sportski paketi koje je za njih pripremila kompanija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana