Ljetna ponuda u ZTC “Banja Vrućica” Bogat sadržaj i povoljne cijene recept za odmor u srcu prirode

PR
Ljetna ponuda u ZTC “Banja Vrućica” Bogat sadržaj i povoljne cijene recept za odmor u srcu prirode

TESLIĆ - Zdravstveno-turistički centar “Banja Vrućica” u Tesliću pripremio je pregršt sjajnih ponuda za sve goste koji odluče da ovo ljeto provedu u srcu prirode.

Akcijski paketi, otvoreni kompleks bazena, renovirano etno-selo i promotivne cijene zdravstvenih programa, samo su dio bogate ponude namijenjene svim generacijama.

- Kao i svako ljeto do sada, i ovoga puta potrudili smo se da osmislimo ljetne aranžmane po mjeri naših gostiju. Povoljne cijene, bogat sadržaj i odličan smještaj prava su kombinacija za savršen odmor. Cijena ljetnih paketa za dva polupansiona sa dodatnim sadržajima iznosi 179 KM po osobi, a za pet polupansiona 419 KM. Ovi paketi uključuju korišćenje zatvorenog i otvorenih bazena, fitnesa, svakodnevni aerobik u vodi, korišćenje grin spa oaze, dok petodnevni aranžman uključuje još i masažu i dodatne popuste na velnes usluge - pojasnila je Milijana Kerić iz Službe marketinga i prodaje “Banje Vrućice”.

Dodala je da se otvoreni bazenski kompleks ovog zdravstveno-turističkog centra prostire na 5.000 kvadrata i nudi nesvakidašnji doživljaj kupanja u prirodnom okruženju.

Osim toga, istakla je Kerićeva, posjeduju rekreativni i hidromasažni bazen površine 700 kvadrata, te ugostiteljsku terasu bara “Oaza” za uživanje u ljetnim specijalitetima.

Posebna novina u “Banji Vrućici” ovoga ljeta je renovirano etno-selo “Usora”, koje je 18 kilometara udaljeno od kompleksa hotela.

- Etno-selo “Usora” u novom ruhu očekuje sve svoje goste i posjetioce. U našem etno-selu trenutno najveće interesovanje vlada za modernizovane otvorene bazene koji se nalaze na samoj obali rijeke Usore i pravo mjesto su za osvježenje i uživanje u ljetnim danima. Pored toga, restoran našeg etno-sela nudi posebnu ponudu domaćih, autohtonih jela od najkvalitetnijih namirnica koje nabavljamo od lokalnog stanovništva. Jela spremljena po tradicionalnim receptima pravo su osvježenje naše gastronomske ponude i za njima vlada veliko interesovanje - kazala je Kerićeva.

Kapaciteti etno-sela

Milijana Kerić je istakla da etno-selo “Usora” raspolaže sa 14 ležaja, koji su raspoređeni u šest soba uređenih u etno-stilu, uz zanimljivu kombinaciju drveta i kamena. Dodala je da su sve sobe opremljene kupatilom, televizorom i internetom, tako da gosti u toku boravka u potpunosti mogu uživati u svom odmoru.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana