Kompanija "m:tel" podržava Narodnom pozorište RS

GS
Kompanija "m:tel" podržava Narodnom pozorište RS

BANjALUKA- Kompanija "m:tel" saopštila je da će nastaviti da podržava prave vrijednosti, kao jedan od preduslova za kvalitetan život cijelog društva, pa tako i Narodno pozorište Republike Srpske, sa kojim godinama zasniva odnos na poštovanju, saopšteno je iz ove kompanije.

"M:tel"tradicionalno podržava rad ovog pozorišta, ali i održavanje manifestacije Teatar fest "Petar Kočić".

U saopštenju je navedeno da devet decenija trajanja i dokazani kvalitet jednog teatra, kakav je Narodno pozorište Republike Srpske, govori o njegovom nemjerljivom značaju u razvoju kulture Srpske.

Portparol "m:tel" Milica Kondić je u ime kompanije čestitala 90. rođendan Narodnom pozorištu Republike Srpske.

- Nadam se da će u godinama koje su pred nama ovo uzajamno poštovanje i odličan odnos koji smo godinama gradili biti samo još bolji i kvalitetniji - rekla je Kondićeva.

Iz "m:tela" dodaju da je predstava "Derviš i smrt", čija je premijera zakazana za sutra, projekat koji je jedinstven i za ovaj nacionalni teatar od posebnog značaja.

- Kroz godine, "m:tel" je, ulažući, između ostalog, u kulturu i kulturna dešavanja u cijeloj Srpskoj i BiH, stekao reputaciju kompanije koja svoju društvenu odgovornost zaista shvata kao temelj na kojem počiva njen odnos sa zajednicom u kojoj posluje - navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana