“Huawei P30” i “P30 Pro” u “m:telovoj” ponudi

A. J. R.
“Huawei P30” i “P30 Pro” u “m:telovoj” ponudi

Banjaluka - Samo nekoliko dana nakon svjetske premijere u Parizu kompanije “m:tel” i “Huawei” predstavile su nove uređaje iz P30 serije u Banjaluci, a na radost mnogobrojnih ljubitelja ovog brenda najnoviji modeli već su dostupni u “m:telovoj” ponudi.

U “m:telu” ističu da se lansiranjem ovih uređaja pišu svijetle strane istorije mobilne industrije, navodeći da je “Huawei” još jednom potvrdio svoju lidersku poziciju u proizvodnji pametnih telefona.

Dodali su da će korisnici koji se odluče za ove telefone pomjeriti granice fotografisanja sa inovativnim “Huawei SuperSpectrum” senzorom, optičkim “SuperZoom” objektivom, novom “Huawei Time of Fight” kamerom (ToF) kao i boljom OIS i AIS tehnologijom za stabilizaciju slike.

- Nebrojeno mnogo puta smo uvjerili korisnike da ne posustajemo kada su u pitanju inovacije u svijetu mobilne industrije. Tako nastavljamo i sa P30 serijom, koja donosi potpuno novo iskustvo - rekao je generalni menadžer kompanije “Huawei” za BiH Dalibor Ritan.

Da će “Huawei” predvoditi razvoj narednih nekoliko generacija pametnih telefona dokazuje i činjenica da je model “P30 Pro” prvi uređaj na svijetu koji dolazi sa četvorostrukom “Leica” kamerom.

- Na radost ljubitelja ovog brenda novi modeli su već u našoj ponudi. Kako smo navikli da nas “Huawei” obraduje savršenstvom svojih novih modela, tako i mi u “m:telu” upotpunjujemo ova svojevrsna remek-djela našim najboljim paketima i uslugama. Neograničenu komunikaciju koja najbolje ide uz P30 telefone kupci mogu pronaći u našim pretplata plus tarifama, koje donose mnoštvo bonusa, neograničene razgovore, poruke i mobilni interenet - rekla je portparol “m:tela” Jelena Maksimović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana