Hanka Paldum i Sergej Ćetković gosti u emisiji Harisa Džinovića: Zabava i merak uz "Muštuluk"

PR
Hanka Paldum i Sergej Ćetković gosti u emisiji Harisa Džinovića: Zabava i merak uz "Muštuluk"

BANjALUKA - Haris Džinović je na glasu ne samo kao jedan od najboljih vokala u regionu već i kao dobar kuvar i voditelj sjajne emisije koju gledaoci imaju priliku da gledaju nedjeljom u 21 čas na Una televiziji.

Red pjevanja, kuvanja i šale, besprijekorni recepti, specijalni gosti i veseli kuvari čine Harisov "Muštuluk" jedinstvenim i omiljenim kulinarskim šouom.

- Šta je muštuluk nego dobar glas, a ovdje otkrivam moje omiljene recepte i tajne sastojke. Ipak, najvažniji sastojak je kuvanje s ljubavlju, a ove nedjelje kuvam za izuzetne ljude - Hanku Paldum i Sergeja Ćetkovića - otkriva poznati pjevač i dodaje da kad god nije siguran u navike svojih gostiju i kad želi da zadovolji različite ukuse, sprema ribu jer sa morskom hranom nema greške.

Za Sergeja ima samo riječi hvale, kaže da se takav glas ne čuje često, ali se čuje daleko, pravi gorostas i pojavom i ličnošću i jedan od rijetkih Crnogoraca koji zna da pokaže emociju. Za svoju koleginicu Hanku, plavušu koja je proslavila crne kose, kaže da i žene u kafani lome čaše uz njene pjesme.

- Uz ovakve goste zabava i merak su zagarantovani. Saznaćemo zašto se Hanka stidi da danas pjeva jednu pesmu koju je Haris napisao za nju, kakve poruke šaljemo kroz tekstove, zašto su joj roditelji branili da se bavi pjevanjem i zašto nisu željeli da joj aplaudiraju na koncertima. Čućemo i kako je Sergejeva ljubav prema motorima umalo zamijenila ljubav prema muzici i da li se Haris naljutio kad je čuo kako ga Sergej imitira u krugu svojih prijatelja - navedeno je u saopštenju televizije Una.

Novo izdanje emisije dostupno je od sutra (nedjelja) na ovoj televiziji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana