Guma M i "Vivia Run and More Weekend" festival

PR
Guma M i "Vivia Run and More Weekend" festival

Kompanija GUMA M i "Vivia Run and More Weekend" pripremaju senzaciju za sve trkače i posjetioce festivala

Banjaluka će i ove godine  biti domaćin već prepoznatljivog, fenomenalnog sportskog festivala Vivia Run & MORE WEEKENDA,  a kompanija GUMA M d.o.o. kao prijatelj podržava organizaciju ovog trkačkog spektakla kroz jedan zanimljivu ‘’instalaciju’’ koja će biti izložena na samom mjestu održavanja događaja.

Kompanija GUMA M d.o.o. koja dugi niz godina sudjeluje u svim sportskim aktivnostima grada Banjaluke za ovu godinu odlučila pružiti podršku manifestaciji kroz jedan zabavan i kretivan način. O čemu se zapravo radi, pogledajte u nastavku:

FOTO REANULT MOCK UP!

Ispred ATP centra u Banjaluci biće postavljen RENAULT 4 - OLD TIMER koji je za ovu posebnu namjenu presvučen bijelom folijom, a svim trkačima "Vivia Run and More Weekend" omogućićemo da flomasterom ispišu svoje utiske, poruke sreće, poruke ljubavi, drugarstva i poruke zdravog života koji pruža ovaj događaj.

Lijepe želje, utisci, stečena drugarstva i sve što veže ovaj polumaraton, grad Banjaluku, a ujedno i našu komapniju GUMA M nakon završetka selimo i u druge gradove, a ujedno RENAULT OLDTIMER krasiće prostorije našeg  Ateliera gdje ćemo nositi jednu lijepu sliku koju smo zajednicki izgradili kroz ovaj projekat. GUMA M d.o.o.  i RENAULT 4 KARAVAN SREĆE nastavljaju turneju i u drugim gradovima sa ciljem povezivanja zdravog života i utjecaja trčanja, i poticanja sudjelovanja u sportskim aktivnostima svih velikih kompanijama poput naše.

GUMA M d.o.o .Banja Luka za cilj ima promociju trčanja, rekreativnog bavljenja sportom, te očuvanja zdravlja, a trčanje pokazuje na koji način možemo biti još bolji, kvalitetnije obavljati svoj posao i shvatiti da realizacija ovisi ponajprije o nama i našim mogućnostima. Naše drage kolege iz ostalih centara Mostara, Sarajeva, Tuzle  takođe su se rado  odazvale pozivu i svojim prisustvom će sudjelovati i učestvovati u trci.

Takođe, trčanje pokazuje kako možemo jednostavno nadvladati svoja ograničenja te svoj posao obavljati efikasnije. Upravo zbog toga "Vivia Run and More Weekend" festival u Banjaluci biće još jedna svetkovina trčanja i zdravog života, ali i najveće okupljanje poslovnih firmi u Banjaluci.

Devetu godinu za redom ulicama Banjaluke prolaze hiljade trkača u sklopu nekoliko različitih trka, a naša kompanija na ovaj način želi da podrži sportski duh i prave vrijednosti najmasovnije manifestacije koja se svakog godine održava u Banjaluci.

Pišite nam poruke, uživajte u polumaratonu, koncertima i druženjima posjetite naš RENAULT 4

Više o kompaniji i radu GUMA M pročitajte ovdje.

GUMA M d.o.o. posluje preko 25 godina i generalni je uvoznik Renault, Nissan i Dacia vozila za Bosnu i Hercegovinu. Naši centri su u Banja Luci, Mostaru, Sarajevu i Tuzli. Osim prodaje i servisiranja vozila GUMA M je uvoznik i distributer velikog broja poznatih svjetskih proizvođača guma(Michelin, Bridgestone, Yokohama, Uniroyal, Matador, Petlas i Sava Naša misija je pružiti vrhunsku uslugu našim kupcima u svakom segmentu našeg poslovanja. To postižemo, među ostalim, kontinuiranim ulaganjem u naše zaposlenike i proširivanjem naših usluga kako u segmentu e-poslovanja tako i u klasičnom poslovanju. Na taj način uvažavamo i racionaliziramo vrijeme naših kupaca. GUMA M je, takođe, društveno odgovorna kompanija i to kroz podršku brojnim kulturnim i sportskim udrugama te potrebitim skupinama društva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana