Gosti u ZTC “Banja Vrućica” svakodnevno traže mjesto više

PR
Gosti u ZTC “Banja Vrućica” svakodnevno traže mjesto više

TESLIĆ - Zdravstveno-turistički centar “Banja Vrućica” i dalje je jedna od najpoželjnijih destinacija za mnogobrojne goste iz zemlje i inostranstva.

Svi oni koji posjete ovaj zdravstveno-turistički kompleks ističu da su veoma zadovoljni ponudom, ali i kvalitetom usluga, te se zbog toga svakodnevno u “Banji Vrućici” traži mjesto više.

Vivian Kristina Gorba i Tim Gehrmann iz Minhena prvi put su bili u “Banji Vrućici”, a ova posjeta im je, priznaju, izuzetno prijala.

“Za vaš turistički centar saznali smo na sajmu u Minhenu. Planirali smo da za vaskršnje praznike odemo u Hrvatsku, ali ipak smo se odlučili za vašu zemlju i vaš hotel i nismo pogriješili. Kako smo došli iz velikog grada, izuzetno su nam prijali mir i tišina 'Banje Vrućice' i istinski smo se odmorili. Veoma smo zadovoljni i smještajem i hranom i njellness uslugama. Iznenađeni smo kvalitetom usluga. A sama priroda je nešto posebno”, rekla je Vivian.

I sam početak sezone obećava da će i ova godina ostati upamćena kao jedna od rekordnih.

“U prva tri mjeseca ove godine imali smo više od 58.000 noćenja, što je za četiri odsto više od planiranog. Od toga, čak 64 odsto čine gosti iz inostranstva. I dalje najveći broj noćenja bilježimo iz Hrvatske, zatim iz Republike Srpske i Federacije BiH te Srbije i Slovenije”, navodi dr Dragan Bogdanić, generalni direktor.

Navedeni rezultati veći su i u odnosu na prošlu godinu za oko dva odsto. Goste najviše oduševljava sama organizacija rada, zatim ljubazno osoblje i širok spektar usluga koje mogu dobiti na jednom mjestu.

“Izuzetno nam je zadovoljstvo što možemo konstatovati da u 'Banji Vrućici' sezona traje skoro čitave godine. Povjerenje koje nam naši gosti poklanjaju dolaskom u naš kompleks ne shvatamo olako. Naša su nastojanja da boravak svakom od njih učinimo što ugodnijim i da na taj način opravdamo epitet elitnog turističkog kompleksa”, naglasio je Bogdanić.

Od pomenutih 58.000 noćenja, najveći broj je ostvaren na bazi zdravstvenog programa. Međutim, u “Banji Vrućici” bilježe i rast broja posjeta na bazi poslovnog, kao i rekreativnog programa.

- 4% noćenja više od planiranog

- 64% noćenja čine gosti iz inostranstva

Goste Najviše oduševljavaju

- organizacija rada

- ljubazno osoblje

- širok spektar usluga na jednom mjestu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana