Dobro došli u svijet Xiaomi telefona u ponudi kompanije m:tel

PR
Dobro došli u svijet Xiaomi telefona u ponudi kompanije m:tel

Xiaomi telefoni, koji su kvalitetom i prihvatljivom cijenom oduševili cijeli svijet, stigli su u ponudu kompanije m:tel. Od danas, korisnici naših usluga su u prilici da isprobaju vrhunske modele telefona - Xiaomi Redmi 7A, Xiaomi Redmi Note 7 i Xiaomi MI 9T.

S obzirom na to da kompanija m:tel uvijek ide u korak sa trendovima mobilne industrije, u četvrtak 25. jula 2019. godine, u saradnji sa kompanijom Comtrade Distribution d.o.o. Sarajevo, organizovana je promocija Xiaomi brenda i tri modela smartfona ovog proizvođača.

Njihovim uvođenjem u ponudu, kompanija m:tel nastavlja uspješnu praksu da svojim vjernim korisnicima, ali i onima koji će to tek postati, učini dostupnim telefone koji plijene pažnju i za kojima vlada veliko interesovanje.

„Kompanija m:tel, kao tehnološki lider na tržištu, nastavlja trend premijernog predstavljanja najboljih uređaja popularnih brendova. Sa kompanijom Comtrade Distribution imamo odličnu dugogodišnju saradnju, a ovaj put smo zajedno, u skladu sa potrebama i željama naših korisnika doveli svjetski, sve popularniji, brend Xiaomi. Upravo to nas čini prvim telekom operatorom u BiH koji je uveo uređaje ovog proizvođača u svoju ponudu", istakla je Radmila Bojanić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel. 

Direktor kompanije Comtrade Distribution d.o.o. Sarajevo, Adnan Subašić, izuzetno je zadovoljan što zajedno sa kompanijom m:tel promovišu brend Xiaomi koji se u posljednjih nekoliko godina „probio" na sam vrh kada su u pitanju proizvođači pametnih telefona.

„Xiaomi je danas cijenjen brend koji je stekao naklonost kupaca širom svijeta. Kompanija koja je krajem 2010. godine nastala kao startup, devet godina kasnije izrasla je u jednog od vodećih proizvođača u mobilnoj industriji. Comtrade Dostribution u svojoj ponudi nudi veliki izbor telefona, a u saradnji sa kompanijom m:tel, kupcima i korisnicima ovog telekom operatera trenutno će biti dostupna tri modela", rekao je Subašić.

Brend Xiaomi je postao sinonim za „best buy" telefone, odnosno uređaje koji kupcima nude najbolji odnos cijene i kvaliteta. U kvalitet i vrhunsko iskustvo koje donose sjajni Xiaomi telefoni, korisnici kompanije m:tel mogu se uvjeriti već od danas. Modele Xiaomi Redmi 7A, Xiaomi Redmi Note 7 i Xiaomi MI 9T uparite sa nekom od m:tel tarifa i uživajte u neograničenoj komunikaciji.

Više informacija o Xiaomi modelima potražite na www.mtel.ba ili u nekoj od m:tel poslovnica.

 

m:tel – imate prijatelje!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana