“Banja Vrućica” gostima pripremila primamljivu ponudu ljetnih aranžmana

PR
“Banja Vrućica” gostima pripremila primamljivu ponudu ljetnih aranžmana

TESLIĆ - Sve ukazuje da će po posjećenosti i predstojeća ljetna sezona u Zdravstveno-turističkom centru “Banja Vrućica” biti rekordna, a u ovom kompleksu odavno već imaju spremne specijalne ponude, ali i dodatne sadržaje kojima će upotpuniti boravak svojih gostiju.

Upravo je to formula, ističu u “Banji Vrućici”, zahvaljujući kojoj iz godine u godinu bilježe sve veći broj gostiju.

“Za naše goste i ovoga ljeta obezbijedili smo sjajnu ponudu ljetnih aranžmana po cijeni od 179 KM za dva polupansiona i 419 KM za pet polupansiona. Ponuda uključuje smještaj u hotelu 'Kardial', hranu, upotrebu otvorenih i zatvorenih bazena, green spa oaze, masažu i još mnogo pogodnosti”, pojašnjava Milijana Kerić iz Službe marketinga i prodaje u ZTC “Banja Vrućica”.

Kerićeva ističe da domaće destinacije poput “Banje Vrućice” postaju sve primamljivije i turistima iz naše zemlje radi lakšeg organizovanja, ali i sjajne usluge.

Kako je navela, otvoreni bazenski kompleks “Banje Vrućice” pruža se na 5.000 kvadratnih metara i posjeduje rekreativni i hidromasažni bazen. Ukupna vodena površina oba bazena je oko 700 kvadratnih metara.

“Pored nesvakidašnjeg doživljaja kupanja u bazenu u prirodnom okruženju, ljeto u 'Banji Vrućici' je posebno jer vam zaista pruža sve uslove za istinski odmor. Mir i tišina, prelijepa priroda, uređene biciklističke i pješačke staze, ali i ugostiteljska i njellness ponuda, samo su dio sadržaja koji goste vraća u 'Banju Vrućicu'“, dodala je Milijana Kerić.

Ona naglašava da, pored ponude njellness programa, u “Banji Vrućici” tokom ljeta po sniženim cijenama nude i sprovođenje kardiovaskularne i fizijatrijsko-reumatološke rehabilitacije u hotelu “Kardial”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana