ATV-ov CENTAR DANA slavi prvi rođendan

PR
ATV-ov CENTAR DANA slavi prvi rođendan

Prije godinu dana, tačno u 17 časova, počela je uzbudljiva priča ATV-ovog miljenika, emisije 'Centar dana', koji je za ovo vrijeme postao jedan od najgledaniji popodnevnih magazina u regionu. 'Živi' program koji je zanimljiv svim generacijama, inspirisan upravo onim stvarima koje čine savršeno popodne i predah nakon napornog dana – aktuelne teme, zabava i nove, neobične, priče iz cijelog svijeta.

Urednica i voditeljka Dragana Božić i kreativna ekipa 'Centra dana' u ovih godinu dana vaše popodne je pretvarala u uživanje ispunjeno pričama o važnim dnevnim događajima iz zemlje i regiona i uvijek aktuelnim društvenim temama sa relevantnim sagovornicima. Pred kameru ATV-ovog popodnevnog magazina stali su u ovih godinu dana druženja jedinstveni ljudi, heroji, mladi i stari, i ispričali svoje inspirativne priče. Bilo je tu pregršt priča o običajima i kulturi, sportu, modi, zdravlju. Kroz studio 'Centra dana' prošle su i mnoge zvijezde regionalne estrade, glumačke scene i sporta, a vedra, mlada, ekipa ispratila je sve aktuelne događaje u gradu Banjaluci, u cijeloj Srpskoj, kao i one u regionu.

U 'Centru dana' bilo je smijeha, zabave, muzike, dobrog raspoloženja, a magazin omiljen svim generacijama poznat je po tome volimo da vas veoma često obraduje i poklonima. Upravo tako će zajedno sa vama proslaviti prvi rođendan – u sjajnoj atmosferi, zabavi i darivanju vrijednih poklona.

Sve što je potrebno je da budete uz ATV i 'Centar dana' od 17 časova. I danas i svakog radnog dana, jer vas u narednih godinu dana očekuje još bolja atmosfera, još zanimljivije priče i još bolja popodneva!

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana