ATV još od 1997. godine DRUGAČIJA

GS
Foto: PR

Jedan od najznačajnijih domaćih i regionalnih medija koji je aktivno učestvovao u stvaranju društva u kojem živimo – ATV, ponosno obilježava jubilej, 25 godina rada, trajanja i iskustva koje je počelo još 1997. godine, kada se grupa mladih entuzijasta usudila da slijedi put profesije, istine i vjerovanja u misiju medija.

Razvojni put ATV-a nije bio nimalo jednostavan; od dopisništva, lokalne televizije, sve do televizije s nacionalnom frekvencijom koja danas broji više od 150 medijskih i drugih profesionalaca, postala je značajan faktor na regionalnom medijskom nebu sa pedigreom uticajne i drugačije porodične televizije koja svojim programom okuplja sve generacije.

U vremenu obilježavanja jubileja nemoguće je ne sjetiti se početaka, svih uspomena i sjećanja na dugogodišnji rad i stvaranje, sada već s pravom velike medijske porodice, koja je svojim bezvremenskim pričama ostavila trag i krenula putem kojim i danas nastavlja zahvaljujući podršci onih bez kojih to ne bi bilo moguće – publike koja već 25 godina bezuslovno prati i podržava rad ATV-a.
 

ATV, iako i veliki jubilej dočekuje u okrilju sramnih, nametnutih i nikada objašnjenih američkih sankcija, sada je slobodnija i spremnija na još veće izazove, na još kvalitetniji i sadržajniji program, te drugačije formate u domaćoj produkciji. Povodom jubileja, najavljuju i promjene u najdugovječnijem domaćem formatu, Centralnim vijestima – novi vizuelni identitet, jedinstven dizajn studija stvoren umom i rukama ATV-ovih profesionalaca, drugačiji koncept, te prepoznatljivo izvještavanje novinara informativnog programa, biće, sasvim sigurno, osvježenje na domaćoj i regionalnoj medijskoj sceni.


Najveća želja ove mlade medijske kuće pred kojom, uprkos svemu, tek predstoji niz godina uspješnog poslovanja jeste da učvrsti svoj položaj na regionalnom tržištu – položaj uticajne, moderne i drugačije porodične televizije. 

Širenje kapaciteta informativnog i zabavnog programa, kvalitetna programska šema, osnaživanje domaće produkcije, ulaganje u tehničko – tehnološke i produkcijske kapacitete, razvoj nastupa na internetu i digitalnim platformama, zapažen marketinški nastup na tržištu i komunikacija s publikom, te podrška zajednici i društvu ostaju strateški ciljevi kojim će ATV nastaviti pokazivati ono što je dio njenog narativa još od početka – da je POSEBNA, DRUGAČIJA, a VAŠA.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana