Akcija u Blicnetu: DUO i TRIO paketi uz 25 odsto popusta prva 4 mjeseca

G.S.
Akcija u Blicnetu: DUO i TRIO paketi uz 25 odsto popusta prva 4 mjeseca

U Blicnetu je dostupna akcijska ponuda sa kojom možete da ostvarite 25 odsto popusta na mjesečnu pretplatu u prva četiri mjeseca korištenja DUO ili TRIO paketa usluga.

Prema svojim potrebama u DUO i TRIO paketima možete da koristite željenu kombinaciju usluga: Digitalnu televiziju sa velikim brojem raznovrsnih TV kanala, brzi internet i fiksnu telefoniju sa neograničenim razgovorima u Blicnet mreži.

U skladu sa odabranim paketom usluga ostvarujete i mogućnost da koristite dodatne benefite u paketima poput veće brzine interneta, minute bonusa prema fiksnim mrežama, Prijatelj broj u m:tel mobilnoj mreži, itd.

Dodatno sa popustom na mjesečnu pretplatu još možete da dobijete i popust na dodatne priključke digitalne televizije u vašoj kući na period od dvije godine. Za drugi priključak digitalne televizije dobijate 50 odsto popusta na mjesečnu pretplatu dok treći priključak televizije dobijate bez dodatne naknade.

Ili, u slučaju da želite da dodate još TV kanala na standardnu programsku TV šemu, na sva tri televizora u kući tokom dvije godine omogućavamo gledanje Digital Premium TV paketa kanala takođe uz 50 odsto popusta na jednu mjesečnu pretplatu za dodatni TV paket kanala.

Korisnički ugovor se zaključuje na neodređeno vrijeme sa minimalnim periodom trajanja 24 mjeseca.

Akcijska ponuda važi za nove korisnike kao i za postojeće korisnike koji žele da obnove trajanje ugovora na novi period.

Za više informacija posjetite Blicnet ili pozovite besplatni info broj 0800 30 600, taster 2, i iskoristite aktuelne akcijske ponude.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana