Akcija Addiko Red Wednesday: Ugovorite kredit bez troškova obrade i počastite se poklonom do 500 KM

GS
Akcija Addiko Red Wednesday: Ugovorite kredit bez troškova obrade i počastite se poklonom do 500 KM

BANjALUKA - Nakon ljetne pauze, ponovo je aktuelna specijalna Addiko Red Wednesday akcija.

Srijeda, 7. oktobar 2020. godine datum je kada definitivno trebate posjetiti poslovnice Addiko banke ukoliko su vam potrebna kreditna sredstva. Svi postojeći i novi klijenti, koji do tog datuma apliciraju te im bude odobren i plasiran Addiko Blic gotovinski kredit, ostvaruju dupli dobitak: kredit bez troškova obrade i poklon u iznosu do 500 KM, zavisno od visine ugovorenog kredita.

- Akcija Red Wednesday je izuzetno dobro prihvaćena od naših klijenata, te smo odlučili da za početak jeseni naše klijente obradujemo novom Crvenom srijedom i poklonom koji može iznositi do 500 KM - istakla je član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo Belma Sekavić Bandić.

- Uvijek se trudimo fokusirati se na one pogodnosti koje su našim klijentima najvažnije. Novčani poklon se do sada pokazao kao najbolji izbor - istakao je član Uprave Addiko Bank a.d. Banjaluka Boštjan Pečenko i dodao da u akciji mogu učestvovati svi građani, bez obzira na to da li su klijenti Addiko banke.

Addiko banka kontinuirano radi na unapređenju svoje ponude, vodeći računa o tržišnim trendovima, kako bi klijentima ponudila proizvode i usluge u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima.

Akciju Addiko Red Wednesday u BiH Addiko banke organizuju drugi put ove godine, a treću godinu zaredom. I ovaj put je zahtjev za kredit moguće podnijeti u bilo kojoj poslovnici Banke, putem Addikokontakt centra (pozivom ili mejlom), te putem zvanične "Fejsbuk" stranice Banke.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana