Addiko banka pokrenula veliku akcijsku ponudu oročene štednje: Kamatna stopa od 1,6% za oročenje na 18 mjeseci

G.S.
Addiko banka pokrenula veliku akcijsku ponudu oročene štednje: Kamatna stopa od 1,6% za oročenje na 18 mjeseci

„I vaši ulozi mogu biti u glavnoj ulozi!” novi je slogan marketinške kampanje za posebnu ponudu Addiko oročene štednje, koja svim postojećim i novim klijentima nudi mogućnost oročenja štednih uloga po atraktivnoj kamatnoj stopi.

U okviru ove akcijske ponude, koja važi u periodu 01.12.2020-31.01.2021. godine, svi postojeći, ali i novi klijenti, koji novac žele oročiti na 18 mjeseci, mogu to učiniti po izuzetno atraktivnoj, fiksnoj kamatnoj stopi od čak 1,6% na godišnjem nivou, za oročenje na 18 mjeseci. Ova akcijska ponuda odnosi se na sve nove, ali i postojeće klijente Banke, bez obzira na iznos i valutu (KM ili EUR) njihovog štednog uloga.

“Proslavu našeg 4. rođendana, odlučili smo produžiti i u narednom periodu. Štedni proizvod za koji su klijenti najviše zainteresovani, učinili smo još atraktivnijim. Naša je strategija da nudimo jednostavne i atraktivne proizvode i usluge, koje klijenti zaista žele i trebaju”, istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Više od 109.000 klijenata ukazalo je povjerenje Addiko banci Banja Luka ugovaranjem Addiko štednog proizvoda te banka bilježi značajan rast depozita. Ove klijente, ali i sve druge štediše koji će postati klijenti Addiko banke i svoje povjerenje pokloniti upravo njoj, banka želi nagraditi ovom atraktivnom akcijskom ponudom.

Ukupna štednja građana, koja čini 65% ukupnog štednog portfolija u Addiko Bank a.d. Banja Luka, iznosi 412,3 miliona KM, a od početka godine Banka je već zaprimila 73,49 miliona KM novih štednih uloga.
Addiko štediše, fizička lica, najviše štede u evrima (njih 55%), dok 43% štedi u konvertibilnim markama. Svega 2% štedi u ostalim valutama.

Više informacija o akcijskoj ponudi štednje, kao i ostale informacije o Banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na web stranici www.addiko-rs.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana