Zapažen nastup bilećkog udruženja "Vojvoda Vlatko Vuković"

Srna
Zapažen nastup bilećkog udruženja "Vojvoda Vlatko Vuković"

BILEĆA - Turistička organizacija Bileća predstavlja lokalne znamenitosti i turističke atrakcije, sa akcentom na kulturno-istorijsko nasljeđe i tradiciju, na štandu Turističke organizacije Republike Srpske u okviru 42. Međunarodnog beogradskog sajma turizma.

Direktor Turističke organizacije Bileća Nikola Bajović rekao je da je nastup Udruženja guslara i epskih pjesnika "Vojvoda Vlatko Vuković" iz Bileće, koji su izveli scenski prikaz "Prošnja đevojke", privukao posebnu pažnju posjetilaca sajma.

"Srećan sam jer smo Bileću prezentovali na pravi način, privukli smo veliku pažnju drugih turističkih organizacija i potencijalnih posjetilaca. Iskoristili smo priliku da obavimo brojne razgovore i razradimo planove za dobru saradnju u narednom periodu", rekao je novinarima Bajović.

Radislav Uljarević, član Udruženja "Vojvoda Vlatko Vuković", rekao je da su organizatori i posjetioci Sajma njihov nastup nagradili najvišim ocjenama.

"Nadam se da ćemo uspostaviti dobru saradnju sa Turističkom organizacijom Republike Srpske jer mi imamo ideju da u narednom periodu pripremimo sadržaje koje bi prikazali, ne samo u Bileći, nego i širom naše Republike", rekao je Uljarević novinarima u Bileći.

Uljarević je zahvalio Bajoviću i izrazio zadovoljstvo što su imali priliku da ovaj, već nagrađivani scenski prikaz, izvedu u Beogradu, na jednom od najvećih sajmova u Evropi.

"Nadam se da će Bileća iskoristiti turističke potencijale koje ima. Na Sajmu smo čuli niz pohvala na račun rada naše turističke organizacije koja se u skladu sa svojim mogućnostima trudi da Bileću uvijek promoviše na najbolji način", istakao je Uljarević.

Štand Turističke organizacije Republike Srpske posjetili su i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, proslavljeni košarkaš Igor Rakočević, kao i brojne poznate ličnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana